Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A02s

(Témakör létrehozásának dátuma: 23-02-2021 12:39 PM)
814 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!
Szeretnék nektek bemutatni egy újabb 2021-es A szériás készüléket a Samsung Galaxy A02s-t. Ez a készülék a sor elejére érkezett, tehát ez lesz a legkedvezőbb árú Samsung készülék valószínűleg az idei termékpalettában. Jelenleg a Samsung Galaxy A20E a legolcsóbb készülék idehaza, viszont ez lassan el fog tűnni a kínálatból. Erre lehet jó alternatívan ez a kis (nagy) készülék.
A telefon Android 10-zel érkezett meg, amire természetesen várható több éven keresztül frissítés. A készülék egy 6.5 colos HD+ felbontású IPS panelt kapott meg, ami normál felhasználásra megfelelőnek mondható. A telefon termetesnek mondható, a maga 196 grammjával. Magyarországra a 3GB RAM 32GB-os verzió érkezett, aminek tárhelyét további 1 TB-al tudjuk bővíteni. A processzor egy Snapdragon 450-es nyolcmagos processzorlapka, ami 14nm-es gyártási technológián készült.
Kamerákból kapunk egy 13 Mp-es fő kamerát, ami F 2.2 rekeszértékkel rendelkezik. Emellé társul a 2 MP-es F 2.4 rekeszértékű makró lencse és a 2 MP-es ugyancsak F 2.4-es rekeszértékű mélység lencse. Az előlapon egy 5MP-es F 2.2-es rekeszértékű előlapi szenzor található meg. Jack csatlakozó található a készüléken, viszont a doboz csak egy 15W-os töltőfejet és egy USB C kábelt tartalmaz. A telefon műanyag kerettel és műanyag hátlappal rendelkezik. Az előlap meg nem nevezett üveg. Kézbe fogva nem tűnik gagyinak, éppen az adott ár sávba való, oda, ahol versenybe száll.
Ami igazán vonzó lehet ebben a készülékben, az az üzemidő, hiszen a telefonban egy 5000mah-es akkumulátor található meg, amit 15W gyorsasággal tudunk tölteni. Tehát akinek igazából az a fontos csak, hogy tudjon telefonálni a telefonjával hosszú időn keresztül, annak megfelelő választás lehet. Ujjlenyomat olvasó nem található a készüléken.
Szerintem összességében egy jó konstrukciós kis készüléket kapunk az 50.000ft-os ár sávba. Aki ilyen ár kategóriában keres készüléket, annak ez tökéletes választás lehet. Itt inkább az mérvadó, hogy nagy akkumulátort és egy dizájnos készüléket kapunk jó áron.

galaxy_a02_2.jpg

Mi a véleményetek erről a készülékről? Ti használnátok?
Írjátok meg!
Szép napot nektek!
Üdv. AndrasK

12 Válaszok
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Szükség volt már még kedvezőbb árú termékekre is, szerintem ez egy jó döntés, hogy ez a készülék is beérkezett hozzánk!

Nagy Akksija valóban szembetűnő és a dizájn hozzá még egy pluszt ad, és megfizethető is!

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik
Palkovicsné
First Poster
Beállítások
Enyém A 41 es
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Köszi az összefoglalót.

Szerintem, aki ilyen telefont vesz, annak nem is kell ujjlenyomat-olvasó, hiszen annyira basic készülék, hogy feltételezhetően csak alap dolgokra akarja használni: kvázi telefonálásra, és kisebb social media fogyasztásra.

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Nekem tetszik az A02s, habár nem használnám, nekem erősebb készülékekre van igényem, nagyon sok dologra használom az okostelefonomat :smiling-face:

0 tetszik
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Érdekes termék, de ebben a szegmensben szerintem igenis megállja a helyét. Kifejezetten tetszik, hogy az alacsonyabb ár ellenére, jó dolgokat pakoltak bele. Aki emellett teszi le a voksát, szerintem ár-érték arányban meg lesz vele elégedve. Nekem nem lenne elég a teljesítménye, de nem húznám a számat, ha használnom kéne akár ideieglenesen is.

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Ez a készülék kifejezetten a belépő okostelefon felhasználóknak van vagy az idősebb korosztálynak. Nagy kijelző, nagy akksi, korrekt kamera fotózni az unokákat :smiling-face:

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita!

Igen. Főleg ha még beesik az ára 45 körül korrekt kis készülék lesz!

Üdv. AndrasK

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szép napot!

Az is egy szuper kompakt kis telefon! Szép kijelzővel!

Üdv

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisztián! Igazad van. Ez tényleg az alao felhasználásra jó amúgy is.

0 tetszik