Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy A32 5G

(Témakör létrehozásának dátuma: 23-02-2021 11:50 AM)
689 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!
Ebben a cikkben szeretném nektek bemutatni, a Samsung eddigi legolcsóbb 5G képes készülékét, a Samsung Galaxy A32 5G telefont. Az idei A szériában a Samsung nagy fejlesztésekre készül, mint dizájnban, kamerában, kijelzőben és egyes tanúsítványokban, az eddigi leak információk szerint. Ahogy utaltam rá fentebb, itt arra megy rá a Samsung, hogy olcsón kínáljon 5G képes készüléket. Tehát, azt mondhatjuk, ha valakinek 5G képes telefonra van szüksége mindenképpen, megfelelő választás lehet a termékpalettából, ez a készülék. Persze, ha ez annyira nem fontos találhatunk ilyen ár sávban, jobb specifikációkkal rendelkező mobilt például a Samsung Galaxy A71-et.
Kezdjük a dizájnnal. Mindenképpen egy olyan készülékről beszélünk, ami felkelti az emberek figyelmét a megjelenésénél. Az egyedi kameraszenzor kialakítás és a robosztus kijelző méret sok ember számára lehet megnyerő. Kézbe fogva a telefon vastag, bár nem nehéz. Első ránézésre azt, mondanám, hogy üveg a hátlap, de ez egy megerősített műanyag, ami teljesen megfelelő véleményem szerint. Az ujjlenyomat olvasó a készülék oldalán található meg, akárcsak a Samsung Galaxy A12 készülékben. Ez egyben a bekapcsoló gomb is. A kijelző, egy TFT HD+ felbontású panel, ami valljuk be nem egy Super Amoled kijelző, de normál felhasználásra elég lehet. A kijelző felület mérete 6.5 col. A telefon Hybrid Dual SIM-es, tehát használhatunk két nanosimet egyszerre, de akkor le kell mondanunk a bővítési lehetőségről. Ha egy simet használunk, akkor mellé fér még egy MicroSD kártya, ami akár 1 TB nagyságú is lehet. Magyarországra a 4GB RAM és 128 GB belső tárhelyes készülék érkezett. A telefont egy Mediatek Dimensity 720 5G 7nm-es chipset hajtja, ami jól végzi a feladatát. Az akkumulátor 5000mah nagyságú, így mindenfajta felhasználással ki kell bírnia egy napnak. A töltőcsatlakozó USB-C és 15W gyorstöltésre képes. A készüléken megtalálható 3.5mm-es Jack csatlakozó. A készülék, a legújabb Android 11 One UI 3.0 rendszerrel jelent meg.

20210219_134932.jpg

Térjünk rá a kamerákra. A hátlapi főszenzor egy 48MP-es F 1.8-as rekeszértékű kamera. Emellé kapunk egy 123 fokos ultraszéles látószögű kamerát, ami 8 MP F 2.2-es rekeszértékkel. Ezek mellé társul még egy 5MP-es F 2.4 rekeszértékű makró lencse és egy 2 MP-es mélységszenzor. Az előlapon pedig 13 MP-es F 2.2 rekesz értékű lencsét. Videózásnál 4K 30fpst kapunk.
A Készülék három színben érhető el: Király fekete, Király kék és Király fehér színben.
A hivatalos forgalmazói ár Magyarországon 119.999Ft.
Ha valaki február 28-ig megvásárolja, kaphat mellé egy Fit 2 okoskarkötőt.
(MediaMarktban, csak online)
MI a véleményetek a készülékről? Ti használnátok? Mennyire fontos nektek az 5G?
Írjátok meg nekem kommentbe.
Szép napot nektek!
Üdv. AndrasK!

14 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia András,

Köszönjük a cikket, jó ezeket is tudni.

Szép Napot Neked! :smiling-face:

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Köszi a tartalmas cikket! Nekem nagyon tetszik az A 32-es telefon! Fogása, mert nem lett olyan lekerekített, és színe is elvarázsolt (végre van sima matt fehér színű)!

Az 5G-t is kihasználnám, végre már a második (A42) utáni közép kategóriás telefon ami megkapta az 5G-t!

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Iszonyat jó színei vannak, főleg a kék, ami nekem kiemelten tetszik! Maga a készülék egy remek középkategóriás modell, köszi a cikket róla! :smiling-face:

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Annyira tetszik ez a fehér színű, illetve a kamera szigete is, hogy lehet, hogy ezt a készüléket fogom letesztelni nemsokára!

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Szerintem egy jól felszerelt készülék, nekem a hátlapi kamerakialakítás tetszik, hogy nincs egy hatalmas kiemelkedő sziget hanem csak a lencsék.

0 tetszik
MonikaP
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi a cikket!
Aki szereti ha "van súlya" a készüléknek, viszont nem szeretne nagyon sokat kiadni, annak szerintem tökéletes, főleg ha rendelkezik olyan szolgáltatói csomaggal, ami támogatja az 5G használatát, hiszen enélkül az 5G, mint olyan, csak egy funkció marad kihasználatlanul.

Szerintem szuper lesz majd, viszont a teljes kiépítésre még várni kell egy picit. :smiling-face:

Üdv,
Móni

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Köszi a cikket

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Tibi!

Nagyon szívesen.

Neked is szép napot!

Üdv. AndrasK

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita! Ár-érték arányban jó 5Gs telefon igen.

0 tetszik