Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

A Samsung Galaxy A széria előnyei

(Témakör létrehozásának dátuma: 23-02-2021 01:13 PM)
441 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!
Az előbbi két cikkem az idén megjelent A szériás készülékekről szólt. Szeretném nektek bemutatni egy két pontban, hogy mik ennek a szériának az előnyei, a Samsung életében milyen szerepet tölt be ez a széria és hogy kinek lehet megfelelő választás az A széria termékpalettája.
Sokan telefon vásárlásnál tanácstalanul állunk és nem tudjuk, hogy mi alapján induljunk el a választás útján. Legtöbb esetben az a célunk, hogy normális használat mellett működjön évekig a készülékünk és emellett legyen egy jól használható kamera, mindez persze jó áron. Nagyjából ez jellemzi az A szériát, hogy kapunk egy olyan több tagból álló termékpalettát, ahol mindenki megtalálhatja a saját magának legjobban kedvező készüléket.
Tehát arra a kérdésre, hogy kiknek érdemes választani ezeket a termékeket, könnyen megfogalmazhatjuk. Azoknak, akik nem szeretnének több százezer forintot kiadni egy telefonért, de mégis vágynak az újdonságokra és jól kezelhetőségre.
Az A széria úgy épül fel, hogy a kisebb számozású kategória például Samsung Galaxy A02s, Samsung Galaxy A12 a beugró kategóriának, középkategóriának számítanak. Itt alap felhasználásra kínál a Samsung jó áron készülékeket. A magasabb számozásnál pedig magasabb termék előnyök jelennek meg, esetleg újdonságok, amik az A szériában mutatkoznak meg kedvezőbb áron, mint a flagship modellek.
Röviden az előnyökről:
Ár: Kedvező áron kínálnak szuper termékspecifikációkat
Szoftverfrissítés: A Samsung kimondottan nagy hangsúlyt fektet a felhasználóinak megtartására, így a mostanában bejelentett információk szerint a Samsung Galaxy A51 készüléktől felfelé 3 év fő Android frissítés jár minden készülék mellé, emellett az összes 2019-től megjelent Samsung készülékre 4 év biztonsági frissítés jár. Tehát mondhatjuk, hogy itt előny az időtállóság
Termékspecifikációk: Itt találunk 2 SIM helyet és egy MicroSD helyet, ami sokak számára megfelelő lehet. Emellett jellemző a nagy akkumulátor kapacitás és a nagy tárhely. A beépített rádióról sem feledkezhetünk meg, ami rendszerint kimarad a flagship modellekből.
A Samsung palettájában az A széria az egyik legfontosabb hiszen rendszerint ezekből a készülékekből adják el a legtöbb darabot világszerte. Tavaly a SamsungGalaxy A51-et vásárolták meg a legtöbben.
Mi a véleményetek az A szériáról? Ti használtatok már A szériás készüléket?

Írjátok meg!
Szép napot nektek!
Üdv. AndrasK

12 Válaszok
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Köszi az összefoglalót!

Újra egy tartalmas cikket kaptunk!

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik
GGy
Student
Beállítások
Nekem A6-osom van (Galaxy, nem Audi), tökéletes. Nem otrombán nagy, akku elfogadható méretű, a sebességét meg lehet szokni. Én elégedett vagyok vele.
0 tetszik
OliverM
Black Belt 
Beállítások

Szerintem is királyak a középkategóriás Samsung készülékek! :smiling-face:

0 tetszik
David_K
Samsung Expert
Beállítások

Nekem kifejezetten szimpatikus az A széria. Jó dolgok, baráti áron. Bőven megfelelnek átlag felhasználás mellé. 

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Szerintem is szuper az A széria :smiling-face:

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita!

Köszönöm szépen a dicséretet! Nagyon szívesen!

Üdv. AndrasK

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szép napot! Igen a Samsumg Galaxy A6 szerintem egy jó kis teló jó dizájnnal, fém hátlappal. Üdv. AndrasK

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Olivér! Szerintem megbízhatóság szempontjából a legjobbak!

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Dávid! Igen! Nem véletlenül vásárolják ezt a legtöbben!

Údv. AndrasK

0 tetszik