Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hangbeviteli mód (#2)

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-12-2020 03:42 PM)
5489 Megtekintések
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások

Sziasztok válaszoltak nekem Samsung Magyarországtól adtak egy kis segítséget egyenesen neki címedet levelemmel ezt itt nem kaptam meg (Samsung Members) de, egy megoldás arra hogy hanggal is írhatnak A Samsung billentyűzet keresztül

Kedves Voyager! 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy szükséges kikapcsolni a Samsung hangalapú gépelési lehetőséget az eszközön. A következő módosítások végrehajtásával van lehetőséged megtenni: Beállítások - Alkalmazások- jobb felső sarokban három pont- Rendszeralkalmazások megjelenítése - Samsung hangbevitelt keresse, itt válaszd a kikapcsolás lehetőséget. Ezt követően a Beállítások-Általános kezelés-Nyelv és bevitel-Képernyő billentyűzet-Google hangalapú gépelés menüpontokat követve lehetőséged lesz a nyelvek között beállítani a Magyar nyelvet.

Üdvözlettel, Samsung Magyarország
5 Válaszok
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Igen, ahogy írtam a Samsung hangbevitel nem támogatja a magyar nyelvet,  Google viszont igen.

üdv,
Soma

0 tetszik
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Ja, de ahhoz teljesen ki kell kapcsolni a Samsung hang bevitelt,köszi.
0 tetszik
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
És még egyszer köszi a segítséget
0 tetszik
Gyuri666
First Poster
Beállítások
Sziasztok.
Abban kérem a segítséget hogy hogyan tudom a watch3 órán megváltoztatni a beviteli módot a Samsung billentyűzetről pl. Google hangalapú gépelésre!
Koszi
0 tetszik
Ybolya
First Poster
Beállítások
Mit tegyek ha nincs ikon Samsung A 15
Hanggal szeretnék írni
0 tetszik