Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hangbevételi mód (Samsung billentyűzet)

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-12-2020 12:20 AM)
1093 Megtekintések
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Mikor lesz az Samsung Galaxy S10+ -ban magyar hangbeviteli mód, És miért van Samsung Galaxy A41-ben magyar hangbeviteli mód és sokkal rosszabb készülék nem is prémium készülék, akkor a Samsung Galaxy S10+ -ben miért nem jött meg A magyar hangbeviteli mód frissítéskor, ez csak azt jelenti már hónapokkal ezelőtt küldhettek volna frissítéskor, csak lusták, vagy csak egy üzenetet, hogy honnan tölthető le a magyar hangbeviteli mód de, még erről sem kaptunk többszörös tájékoztatót hogyan tölthető le, de a promóciókat meg a reklámokat többször is elküldik nekünk, ehhez már nem lusták. 😁🤣👍
6 Válaszok
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Először is kérlek, mellőzd a double thredet (sőt, quad threading jelenleg).
A magyar nyelv pedig az A41-ben sem támogatott a Samsung hangbevitel esetében, esetleg ajánlom a gboard-ot alternatívaként.

Üdv,
Soma

VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Akkor majd csinálok róla egy fotót, akkor elhiszed?
0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Mindenképp érdekelne!

VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
nem az enyém a telefonom de szólok neki mert én szoktam másoknak beállítani a telefont,(úgy gondoltam csinálok róla egy videót működés közben így jobb)
0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Egy screenshot is elég lenne a Settings / General management / Language and input / On-screen keyboard / Samsung voice input / Voice input language részről.

0 tetszik
VoyagerDragon
Explorer
Beállítások
Sziasztok válaszoltak nekem Samsung Magyarországtól adtak egy kis segítséget egyenesen neki címedet levelemmel ezt itt nem kaptam meg (Samsung Members) de, egy megoldás arra hogy hanggal is írhatnak A Samsung billentyűzet keresztül

Kedves Voyager! 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy szükséges kikapcsolni a Samsung hangalapú gépelési lehetőséget az eszközön. A következő módosítások végrehajtásával van lehetőséged megtenni: Beállítások - Alkalmazások- jobb felső sarokban három pont- Rendszeralkalmazások megjelenítése - Samsung hangbevitelt keresse, itt válaszd a kikapcsolás lehetőséget. Ezt követően a Beállítások-Általános kezelés-Nyelv és bevitel-Képernyő billentyűzet-Google hangalapú gépelés menüpontokat követve lehetőséged lesz a nyelvek között beállítani a Magyar nyelvet.

Üdvözlettel, Samsung Magyarország

Itt van egy kis segítséget, és köszönöm a segítséget.
0 tetszik