Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Filter Provider állandóan leáll hibaüzenet

(Témakör létrehozásának dátuma: 30-10-2020 03:24 PM)
3974 Megtekintések
Ada0421
Journeyman
Beállítások

Sziasztok!

Egy bizonyos frissítés után a telefonom folyamatosan kiírja ez a hibaüzenetet:
A(z) Filter Provider alkalmazás állandóan leáll

Konkrétan *****y tőle az egész telefonm a kamera és fotó/videó szerkesztő szinte használhatatlan.
Már nem csak a kamera használatánál jön elő sajnos, hanem egyéb alkalmazásoknál is.
Próbáltam már az olvasott javaslatokat, mint a kényszerleállítás, de az sem segít.
Próbáltam újra frissíteni a telefont, de semmi nem viszi el és már nagyon dühítő 😞
Tud valaki segíteni?

Előre is köszi!

15 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az alábbit próbáltad már?
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-note10-note10/quot-a-z-filter-provider-%C3%A1lland%C3%B3a...

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Ada0421
Journeyman
Beállítások

Szia!

Olvastam, igen.Próbáltam is és már a szűrő létrehozása közben írja is ki újból a hibaüzenetet 😞

0 tetszik
Bogdán
First Poster
Beállítások
Nekem is folyamatosan előjön..

Screenshot_20201106-104503_Camera.jpg

0 tetszik
Ada0421
Journeyman
Beállítások

Egyébként sírhatnékom van.
Múltkor nagy nehezen eltüntettem, erre most jön egy újabb frissítés és megint itt van!
Mi ez és miért nyomorítja meg a Samsung használók életét?

0 tetszik
tucsitakacs
First Poster
Beállítások
Nekem is folyamatosan előjön, nagyon szomorú vagyok, mert imádom ezt a telefont, de így nem az igazi. Egy csomó pillanatfelvételt elvesztegettem, mert ledob a kamera, vagy jön a hibaüzenet, szerkeszteni sem tudok...remélem lesz megoldás
Ada0421
Journeyman
Beállítások
Pròbàljàtok meg, amit RozvM ìrt fentebb. Közben is eljön az üzenet, de èn csinàltam több szűrőt ès most eltűnt. Annyit tapasztalok csak, hogy valamivel lassabb a kamera sajnos, de hibaüzi nincs.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Akinek pedig továbbra sem működik a leírtak alapján, az kérem ellenőrizze a szoftvere naprakész állapotát és végezzen el egy gyári visszaállítást.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Áron91
Apprentice
Beállítások
Nálam ugyanez a helyzet. Sikerült eltüntetni, most a frissítés után megint itt van...
0 tetszik
notaridavid
Pioneer
Beállítások
Párom A71 én is a fent leírtak segítettek, hozz létre legalább 2 filtert