Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Google Wallet nem működik a One UI 6.0 frissítés után (S21 FE)

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-01-2024 09:10 AM)
901 Megtekintések
ashimashi
First Poster
Beállítások
A cím nagyjából összefoglalja a problémát. Az OTA frissítésről kaptam értesítést, és tegnap frissítettem a S21 FE telefonomat a One UI 6.0-ra, majd azonnal elveszett a Google Wallet fizetés funkciója.

Amióta megvan a telefon, több mint egy éve jól működött a Wallet és Google Pay, most meg egyáltalán nem működik. 
Ha fizetni próbálok, azt írja, hogy a készülék nem felel meg a biztonsági követelményeknek pedig gyári a szoftver és a frissítés is, jó párszor frissítettem az elmúlt éveben amikor jött OTA update és nem volt eddig semmi gond vele. 

Töröltem az alkalmazás adatait és a cache-t, újra telepítettem a Google Wallet-t, megpróbáltam frissíteni a Google Play rendszert (az jelzi hogy van egy újabb verzió, végig ment a telepítés és újra indítottam de nem történt semmi, még mindig 2023. július 1-jei verzió van) semmi sem működött.

Valami ötlet?
Köszönöm 
0 tetszik
8 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Ritkán de előfordulhatnak problémák a tanusítványokkal főverzió frissítés után.
Ezt jobb esetben egy frissítés megoldja.
Elsőkörben érdemes szerintem felvenni a kapcsolatot a Google Supporttal, lehet ők direktben tudnak megoldást is majd rá.
Ha nem, akkor is érdemes jelezni a problémát, hogy megoldást találjanak rá.
0 tetszik
ashimashi
First Poster
Beállítások
Google Support azt mondta hogy ez a Samsung hibája...
0 tetszik
86wyta
First Poster
Beállítások
Fold3-on a helyzet ugyan ez. Plusz még egy alkalmazás kifagy a ONE UI frissítés óta. Remélem a Samsung bűvészkedik valamit hamar az ügyben.
0 tetszik
ashimashi
First Poster
Beállítások
Tegnap jött a decemberi frissítés is, de a helyzet változatlan. a Google play service verzió nem változott, még júliusi lehet hogy ez a problémának az oka?
egyelőre csak az OTP simple classic alkalmazással tudok fizetni...
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Google Play verziónak ehhez nincs köze.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az alkalmazáson tudsz segíteni azzal, ha újratelepíted.
Vagy csinálsz egy gyorsítótár takarítást Recovery módban.
A Google Wallet probléma nem a Samsung dolga, hanem a Google-é.
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az érdekes, főleg azért, mert a Google adja ki a tanusítványokat, aminek meg kell felelni, nem a gyártó.
0 tetszik
Dagi1
First Poster
Beállítások
Nekem sem működik az S23-on, ellenben van OTG tabletem amire simán, feltettem a kártyát.??
0 tetszik