Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Mobilnet hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 13-08-2022 11:42 PM)
1557 Megtekintések
jaki1313
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

2 napja érkezett egy frissítés és nem működik a mobilnet! Utána jártam, és minden s20-es változatai szérián ugyanez a probléma. Tud valaki esetleg mondani valamit, hogy mikor lesz javítva ez a probléma..?
Választ előre is köszönöm!

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Boróka
Pioneer
Beállítások
Az emailemre válaszoltak és nekem segített. Beillesztem ide is, hátha másnak is segítségére lesz. 🙂

A beállításhoz kérjük kövesse az alábbi lépéseket: Beállítások - Kapcsolatok - Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok - Hozzáad, majd az alábbi beállításokat végezze el:

Név: inteternet
APN: internet.telekom
Hitelesítés típusa: PAP
APN tipusa: default,supl,xcap
APN protokolja: IPv4/IPv6
Hozzáférésipont-név roaming protokolja: IPv4
Virtuális mobilszolgáltató típusa: SPN

Amint ezeket beírta, megjelenik a mentés gomb. Ennek lenyomása után kérjük tesztelje működik-e a mobilinternet a készüléken. 

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

18 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Tudomásom szerint erről már tud a Samsung, és igyekeznek minnél hamarabb orvosolni a problémát.
Érdemes napi szinten kerestetni a készülékkel újabb szoftvert, amiben benne van a bug fix.
jaki1313
Journeyman
Beállítások

Válaszodat köszönöm.
Igen, tud a Samsung, már rengetegszer hívtam őket, és szerintem a világ legnagyobb multicégének nem férne bele egy ekkora hiba. 3napja nincs internet se a Net bankot nem tudom használni stb.. de 3 nap alatt nem tudtak küldeni frissítést, hisz nagyon nagy fejlesztők dolgoznak ezen, ez egy apró hiba, hamar lehetett volna orvosolni, de 3napja ez elég kellemetlen.

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Amit egyelőre alternatívaként tudok ajánlani, hogy flasheld vissza az előző firmware-t Odinnal.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

jaki1313
Journeyman
Beállítások

Válaszodat köszönöm.
Igen, viszont aki nem ért hozza az mihez fog kezdeni pl. Öcsém akinek ugyan ez a széria van és persze messze lakik meg szülőkkel él együtt. Örülnék, ha hamar megoldódna...

0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Attól, hogy a hazai ügyfélszolgálatnál jelzed a problémát, a megoldása egy sokkal komplexebb dolog, ami nem is itthon, hanem az anyaroszágban Dél-koreában történik.
Le kell ott is tesztelni, jelentkezik-e, ha igen, akkor pedig a szoftver átírása után tesztelni kell, hogy valóban javítva lett a probléma, tartósan.
Ha többen is jelzik a dolgot, márpedig ez tudtommal nem lokális jelenség, akkor prioritásba helyezik valószínűleg.
jaki1313
Journeyman
Beállítások

Válaszodat köszönöm.
A lényeg az lenne, hogy mihamarabb a probléma megoldódjon mindenki számára.

0 tetszik
SCynthi09
Student
Beállítások

Nálam is ugyanez a probélma. Péntek óta nincs mobilnetem, hívtam már a samsungot, annyit kaptam válaszul, hogy szólnak a technikusoknak a problémáról...

Esetleg nálad azóta változott valami?

jaki1313
Journeyman
Beállítások
Köszönöm válaszod
Én is telefonáltam a szolgáltatóhoz és a samsunghoz is ugyanezzel a válasszal jöttek És még azt mondták hogy a szoftverfrissítés fog majd írni mivel ez csak azzal tudják javítani de még most nincs internet Szóval gondolom még lesz egy kis idő mire megoldódik
Boróka
Pioneer
Beállítások
Sziasztok! Nekem tegnap (08.15.) érkezett egy frissítés és nekem sincs mobilnetem Galaxy S20 pluson. Pont most, amikor kiváltképp szükségem lenne rá! 😡😠 Remélem mielőbb orvosolják a problémát és nem ülnek rajta sokáig!
0 tetszik