Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung s20 melegedés, gyorsan merül

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-08-2021 07:10 AM)
1325 Megtekintések
SzabotinErik
Explorer
Beállítások

Sziasztok! Pár napja vettem egy s20 készüléket és már amikor a régi telomrol átvittem az adatokat rá nagyon forró volt. Az antutu szerinte a CPU 42-47C° közötti hőmérsékleten működik átlag felhasználás alatt de kikapcsolt kijelzőnél is 35C° fölött marad. Terhelés alatt 55C° fölé is ment emellett nagyon gyorsan merül le. Az lenne a kérdésem hogy ez normális e? Vagy esetleg forrasztási hibáról van itt szó? Ezzel vigyem e szervizbe a telefont?

9 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Az első 1-2 hétben a telefon tanulmányozza a felhasználói szokásaidat, ami teljesítmény növeléssel jár, okozhat melegedést. Ezután már nem fogod tapasztalni a melegedést, gyors merülést.  

Egyenlőre várj még a szervízzel. :smiling-face:

SzabotinErik
Explorer
Beállítások

Nagyon szépen köszönöm ,erre gondoltam én is de ugye az ember mindig a legrosszabbra gondol

aron_felszeghy
Explorer
Beállítások
Van egy app, a Good Guardians, amivel tudod követni a telód állapotát plusz optimalizálni az appokat meg ilyesmi, hasznos app ilyen esetekre, szerintem ő is megér egy próbát 😁

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp&cId=000004665763
Thomasman
Student
Beállítások

Hello! Ez mennyire biztos? Az én esetemben egy 1 éves készüléket vettem használtan, újra lett telepítve, garancia még van rá, akkor ne vigyem még szervizbe? Próbáltam már 2400x1080 FHD+ 60Hz mellett de az is merült gyorsan, kipróbáltam a WQHD+ felbontást, az is kb úgy merítette, 120Hz és FHD+ mellett nagyon szívja az akkut. Ez szerintetek normális? Segítsetek kérlek! :smiling-face:

0 tetszik
Thomasman
Student
Beállítások

Egy 4000mAh kapacitású akkumulátorról beszélúnk, tehát egy napot bírnia kéne könnyedén. 

Ja és még valami: akkumulátor infónál ezt írja: egy teljes feltöltés nagyjából ennyi ideig tart: 10ó

0 tetszik
TasogareNoBushi
Explorer
Beállítások

Sziasztok. Segitséget kérnék.
Van egy samsung galaxy s20 ultra 5g telefonom. A napokban kezdte el, hogy nincs se értesités hangom, sem pedig rendszerhangom.
Vissza raktam gyári beállitasra. Akkor jó egy kis ideig, majd megint semmi. Hiváskor hangosan kezdi majd lehalkul.
Olyan, mintba füllhallgató módban lenne, de ikon nem jelzi. A zeneszámokat rendesen lejátsza hangszórón. Az értesítés és rendszerhang viszont csak bluetooth fejhallgatón hallható ( vezetékesem nincs)
Ötlet?

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Ha safe módban indítod a készüléket, akkor is fennáll a hiba?

0 tetszik
Memóni
First Poster
Beállítások

Nekem is ez a problémám. S20 plusz 5 G készülékem van. Pikk pakk lemerül használattól függetlenül. Már ott tartok, hogy használom is a készüléket reggel töltöm, napközben majd este is. Nem hagyom teljesen lemerülni, de nagyon melegszik használatkor és töltéskor is. A készüléket tavaly decemberben vásároltam és ez a hiba most a héten jelentkezett először. 😞 mi lehet a gond?

0 tetszik
Members_efIP2dY
First Poster
Beállítások

Nekem is ugyanez a helyzet,kb 1 honapja vettem egy s20 at es nagyon gyorsan merül,nem muszáj használnom se.Azt gondola ez csak az elején ilyen,de mégsem.Napi 2× minimum kell tölteni.

0 tetszik