Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Sms

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-02-2025 08:09 PM)
553 Προβολές σελίδας
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπερα στην ομαδα.ενα μικρο δίλημμα!τι προτιμάτε,google messages η τα μηνύματα της Samsung;
Αναπήδηση σε λύση
Dio_S24
Voyager
Επιλογές
Samsung messages μακράν καλύτερο. Ειδικά με την οργάνωση σε φακέλους. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει reactions για τις RCS
Nikos_I
Navigator
Επιλογές
Και εγώ Samsung messages, περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης και πιο όμορφο στα μάτια μου
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Ναι ισχυει αυτο!όσον αφορά αυτό με την οργάνωση σε φακέλους κλπ πως το κανω;εκτός αν εννοεις τις κατηγορίες συζητήσεων.
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Για το πιο όμορφο συμφωνώ,για την παραμετροποίηση έχω την εντύπωση ότι το google εχει παραπάνω δυνατότητες.
Λύση
Nikos_I
Navigator
Επιλογές
Έχεις καταλάβει πως εκτός απο τους φακέλους μπορείς να ορίσεις ξεχωριστό background στις συζητήσεις και φυσικά οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις στα fonts έχει άμεση εφαρμογή στα μηνύματα
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Να σου πω την αλήθεια αυτο δεν το ξέρω καν.πως γινεται;
ΕιρήνηΚ
Voyager
Επιλογές
Samsung μηνύματα.
Nikos_I
Navigator
Επιλογές
Για το background, δεξιά του ονόματος πατάς τις 3 κάθετες τελείες και μετά customize background. Για τα fonts μπαίνεις settings, display, font style and size
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Όσον αφορά το background εκεί που λέει το chat customize εννοεις;όσον αφορά τα fonts κλπ,δεν ήξερα ότι το περνάει απευθείας και στα μηνύματα.1739482180553.jpg