Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Sms

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-02-2025 08:09 PM)
551 Προβολές σελίδας
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπερα στην ομαδα.ενα μικρο δίλημμα!τι προτιμάτε,google messages η τα μηνύματα της Samsung;

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Nikos_I
Navigator
Επιλογές
Έχεις καταλάβει πως εκτός απο τους φακέλους μπορείς να ορίσεις ξεχωριστό background στις συζητήσεις και φυσικά οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις στα fonts έχει άμεση εφαρμογή στα μηνύματα

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

31 Απαντήσεις
Επιλογές
Samsung message εγώ
Λυσανδρος
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ πότε χρησιμοποιώ τα μηνύματα της google και πότε χρησιμοποιώ τα μηνύματα της samsung δεν μπορώ μέχρι τώρα να διαλέξω το interface σίγουρα μου αρέσει της Samsung αλλά η google έχει τις αναδρασεις και είναι πιο εμφανές το σημάδι ότι παραδόθηκε και διαβάστηκε
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Και εγω κάπως ετσι,μια έχω το ενα μια το άλλο γιαυτο έθεσα και το δίλημμα.
Λυσανδρος
Pathfinder
Επιλογές
Ελπίζω τα παιδιά εδώ μέσα να βοηθήσουν λίγο
Τόλης
Voyager
Επιλογές
Το samsung messaging φτάνει στο τέλος του
Στην σειρά 25 από ότι είπαν θα είναι εγκατεστημένο το Google messages για χάρη της προώθησης του για rcs messaging οπότε πάμε προς τα εκεί
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Ναι αλλά υπάρχει και της Samsung κανονικα.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Στη σειρά s25 το messages της samsung δεν ήταν προεγκατεστημενο, πρέπει να το κατεβάσεις.
Στα εκτός Ευρώπης, ειδικά στην Αμερική, δεν μπορείς ούτε να το κατεβάσεις, υποχρεωτικά μόνο το messages της Google.
Όπως λέει και ο @Τόλης, η εφαρμογή της samsung πνέει τα λοίσθια... κρίμα γιατί εγώ αυτήν χρησιμοποιώ... γενικά οι εφαρμογές της Google είναι λίγο κακογραμμένες γιατί πρέπει να δουλεύουν και σε άλλες εταιρίες...
Λυσανδρος
Pathfinder
Επιλογές
Από ότι είδα σε μερικά βίντεο που παρουσιάζουν επίσημα το s25 δείχνουν τελικά ότι συνεχίζεται η υποστήριξη για rcs στο Samsung messages σε αντίθεση με αυτά που λέγανε πριν λίγο καιρό όμως η εφαρμογή της google θα είναι προεγκατεστημένη και προεπιλεγμένη
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Δεν θυμόμουν ότι την κατέβασα 😁😁.πάντως ισχυει αυτο που λες για της google και συγκεκριμένα των μηνυμάτων,ενώ έχει ωραίες λειτουργίες είναι βαριά και γενικότερα κατι με χαλάει.