Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ανοργανωσια και κακη πολιτικη SAMMY!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 14-02-2025 12:18 PM)
311 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
Στα πλαισια του να φτιάξει ενα κινητο που ουσιαστικά αποτελει ενα s24ultra S και οχι κατι ιδιαιτερο, παιζει μπαλιτσα με το χαζολογισμικο.Το οτι αφηνει tipsters να λενε οτι καθυστερει κ αλλο την διαδοση του λογισμικου ειναι τραγικο εως και ανήθικο να μην παιρνει μια θεση στο ολο φιασκο. Γιατι σαν εταιρια τεχνολογίας περι φιασκου προκειται οταν καθυστερει μισο χρονο ολοκληρη εκδοση του επομενου λογισμικού. Τα σχολια για το τι βιαζεστε και το κινητο παει καλα με την προηγουμενη εκδοση τα ακουω βερεσε. Μιλαμε για το ποσο λαθος κινειται η εταιρια.
15 Απαντήσεις
Θύμιος
Journeyman
Επιλογές
Συμφωνώ, απαράδεκτοι.
Επιλογές
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Το ότι το τηλέφωνο μου δουλεύει σφαίρα, δεν μου λέει κάτι.
Μιλάμε για την κοροϊδία της εταιρίας προς τους πελάτες τους που έχουν δώσει τόσα χρήματα.
Βγήκε η beta 2 του Android 16 από Google και εμείς ακόμη έχουμε Android 14!
Απαράδεκτη η Samsung!
Vade
Helping Hand
Επιλογές
Εχεις απόλυτο δίκιο και αυτοί που λένε εεε το one ui 6 μια χαρα είναι. Πηγαίνετε να δείτε κανα One plus 13 να σας φύγουν τα μάτια και απο hardware και απο software και εμείς εδω παρακαλαμε για λιγα animations εκει τα χουν δεδομένα..
fotisgem
Legend
Επιλογές
Μα ναι, και τα windows 95 καλα ετρεχαν. Να μεινουμε κει?
Vade
Helping Hand
Επιλογές
Την Samsung μονο να πουλάει την νοιάζει. Κατσε τωρα ομως μη την πουλήσω εγω και παρω κανα One plus να την δω μετα για ποτε βγάζει updates
VeRDeGR
Pathfinder
Επιλογές
Γενικά και πολύ ψύχραιμα μιλώντας, σαν κάτοχος S23 να έχω το 2025 Android 14 και να μην ξέρω πότε θα έρθει και με πόσα AI features το Android 15 ενώ κοντεύει να βγει το 16, είναι τραγικό. Αν είχα iPhone 14, θα έπαιρνα τα updates day one!
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ας μην κανουμε σύγκριση με την απλ. Δεν ειναι εφικτη στο θεμα αυτο η σύγκριση γιατι ειναι in house λογισμικο κτλ.Εδω κανουμε συγκριση της σαμμυ με την ιδια τη σαμμυ . Που αργει. Που δεν καινοτομει. Που κοροιδευει τις αλλες εταιριες και κανει τα ιδια.
VeRDeGR
Pathfinder
Επιλογές
Έχεις δίκιο αλλά το να βγάλει update του one UI 7, τουλάχιστον για τις ναυαρχίδες της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το release του S25, δεν έχει να κάνει με το ότι δεν είναι in-house
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ναι σε αυτο συμφωνω. Αντε να το κανει σε λιγο διάστημα μεταξυ των συσκευων.