Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung Pay

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2022 11:10 PM)
871 Προβολές σελίδας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αγαπητή μου samsung, πότε υπολογίζεις να μας φέρεις το Pay στην χώρα μας??
Η eurobank αποφάσισε να απενεργοποιησει το wallet που είχε μέσω της εφαρμογής της και να μας πετάξει στο Pay της Google... το οποίο δεν θεωρώ και τόσο αξιόπιστο...
Προτιμώ το Pay της Samsung, μιας και είναι under knox shield...
Ξέρω ότι δεν θέλει η Samsung τις ελληνικές συστημικες τράπεζες (και με το δίκιο της) αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι...
Απλά ας γίνει κάτι...

Ευχαριστώ!
12 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Κι εμένα μου ήρθε η ειδοποίηση από τη eurobank για χρήση του google pay από τον Φεβρουάριο που παύει η υποστήριξη από την εφαρμογή τους. Όμως δεν εμπιστεύομαι ούτε εγώ το gpay και δεν προχώρησα στην καταχώρηση των καρτών μου. Αναμένουμε λοιπόν την κίνηση καλής θέλησης από την Samsung. Μέχρι τώρα δεν μας έχει εγκαταλείψει, ούτε απογοητεύσει. Έχει δείξει σημάδια πως μας αφουγκράζεται. Θα δείξει....
Thanos D
Samsung Galaxy A56 SM-A566B/DS
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Έτσι είναι, η eurobank κοιτάει την φτηνή λύση μέσω του google pay από το να συντηρεί δικό της wallet.
Από την άλλη, δε πιστεύω ότι το θέμα κολλαει μόνο στη samsung, φταίνε και οι τράπεζες μας οι οποίες είναι ανάξιες εμπιστοσύνης...
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Γιατί δεν φτιάχνεις μια revolut για να πληρώνεις με google pay?? Πολύ καλύτερο
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά δεν εμπιστεύομαι το google pay καθόλου... γενικά την google... και απο οτι έχω διαβάσει πολύ χαμηλό επίπεδο ασφαλείας, ούτε κωδικό, ούτε βιομετρικά για πληρωμή... και ξέρεις, όσο πιο μεγάλη η εταιρία τόσο μεγαλύτερος στόχος για hackers, είναι περίοδος τώρα να διαρρέουν τραπεζικά στοιχεία στο dark web...
Ενώ με το samsung pay, ξέρεις ότι όλα είναι υπό την προστασία του Knox...
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Καλό αστείο 🥲 τίποτα δεν είναι safe.. ούτε καν το apple pay.. και αυτό με τον κωδικό που λες για επιβεβαίωση.. αφού με nfc το χτυπας.. αναγκαστικά μπαίνεις στην εφαρμογή με βιομετρικά στοιχεία.. άρα?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Εσύ θεώρησε το αστείο, εύχομαι να μην έρθει εκείνη η στιγμή μόνο... όσο για το θέμα κωδικών προτιμώ η εφαρμογή να ξαναζήσει επιβεβαίωση. Μπορεί να χάσεις/ κλέψουν την συσκευή, μπορεί να μείνει ξεκλείδωτη, γιατί να μην υπάρχει μια έξτρα ασφάλεια?
Εγώ πάντως προσωπικά δεν εμπιστεύομαι Google... όσο για το knox, όσο να ναι, είναι ένα επίπεδο ασφαλείας παραπάνω...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Προς θεού, δε στο λέω ειρωνικά, κουβέντα κάνουμε, μη παρεξηγηθουμε... απλά έχω μάθει να είμαι ιδιαίτερα δύσπιστος με τέτοια θέματα. Όσο αφορά στα safe, μαζί σου, τίποτα δεν είναι απολύτως safe σε ότι αφορά τα ψηφιακά απλά με το Knox έχω πολύ καλή εμπειρία γιατί δεν είναι μόνο θέμα software αλλά κ hardware, κ πιστεύω σε σχέση με την apple υπερέχει σε αυτό το κομμάτι. Επίσης δε ξέρω αν χρειάζεται βιομετρικά για να ανοίξει το pay...
dmtris26
Troubleshooter
Επιλογές
Καμία παρεξήγηση, το google pay θέλει βιομετρικα για να ανοίξει
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το κατέβασα δοκιμαστικά στο Α72 αλλά δε σύνδεσα καμία κάρτα ακόμη, έχω μια αδρανή της alpha κ θα δοκιμάσω με αυτή, βασικά μόνο alpha κ τώρα πλέον κ eurobank υποστηρίζει απο ελληνικές. Εκτός των γνωστών revolut k curve κλπ κλπ.