Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Gemini-Google

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-04-2026 02:02 PM)
363 Προβολές σελίδας
tongou
Journeyman
Επιλογές
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με την εκφώνηση Ελληνικών στο μικρόφωνο στο Gemini αν κάνει κάποια ερώτηση και να μην προλαβαίνει τα τελειώσει φράση? 

Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα σε Samsung S25 ultra αλλά και στο λάπτοπ όταν είμαι συνδεδεμένος 
Μόνο στα Ελληνικά συμβαίνει αυτό όχι στα Αγγλικά 
17 Απαντήσεις
Lefteris90
Helping Hand
Επιλογές
Οι παρακάτω λύσεις μπορεί να βοηθήσουν:

Χρησιμοποιήστε το μικρόφωνο του Gboard: Αντί για το μικρόφωνο μέσα στο Gemini, χρησιμοποιήστε το μικρόφωνο στο πληκτρολόγιο Gboard. Το Gboard έχει σχεδιαστεί για συνεχή υπαγόρευση και δεν σταματά την εγγραφή μέχρι να το κλείσετε.

Δοκιμάστε να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο του μικροφώνου: Σε κάποιες ενημερώσεις, υπάρχει η δυνατότητα "Microphone Lock". Κρατήστε πατημένο το εικονίδιο του μικροφώνου ενώ μιλάτε. Το μικρόφωνο παραμένει ανοιχτό έως ότου πατήσετε το κουμπί διακοπής.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις γλώσσας στο Android: Βεβαιωθείτε ότι η "Κύρια Γλώσσα" στις ρυθμίσεις ομιλίας Google είναι τα Ελληνικά.

Εκκαθαρίστε την cache της εφαρμογής: Στις ρυθμίσεις, καθαρίστε την cache των εφαρμογών Gemini και Google App.

Σε φορητό υπολογιστή, χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή καθαρίστε τα cookies του ιστότοπου

Pankar
Journeyman
Επιλογές
Ακριβώς τι ίδιο πρόβλημα με s26 ultra σε κάθε φωνητική υπαγόρευση
Pankar
Journeyman
Επιλογές
Δεν λειτουργεί τίποτα από τα παραπάνω. Μετά από 1-3 λεξεισ σε κάθε εφαρμογή κλείνει το μικρόφωνο κ θέλει πάλι πάτημα. Το κάνει μόνο στη φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά. Στα αγγλικά στο Samsung keyboard λειτουργεί κανονικά
tongou
Journeyman
Επιλογές
Λευτέρη αυτά ακριβώς γράφει το ΑI
Λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει ότι και αν έχω κάνει και εγώ και κάποιοι άλλοι που έχουν το πρόβλημα .

Gbord εχω στο κινητό και το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο λάπτοπ

Εδώ και 3 ημέρες παλευω και ότι μου έγραψες εσύ από ΑΙ ειναι
tongou
Journeyman
Επιλογές
Τα αγγλικά μια χαρά είναι στα Ελληνικά έχει το πρόβλημα. Και σε λάπτοπ και σε κινητό
Pankar
Journeyman
Επιλογές
Ακριβώς
τακ
First Poster
Επιλογές
👏😊😊😂😮😂😮😊👏
τακ
First Poster
Επιλογές
⬆️
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μάλλον δεν διαβάζετε όλες τις αναρτήσεις...
Δεν μου φαίνεται παράξενο όταν οι μισές και παραπάνω είναι τύπου Instagram...
Το έγραψα σήμερα το πρωί, ειναι γενικό θέμα της Google, δεν δουλεύει τίποτα φωνητικό.
https://eu.community.samsung.com/t5/εφαρμογές-υπηρεσίες/φωνητική-πληκτρολόγηση-και-εντολές-google/td...