Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Help...!

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 05-12-2025 04:51 PM)
338 Προβολές σελίδας
Elpida2
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα παιδιά. Ακολουθώ έναν ιστότοπο που με ενδιαφέρει, συνδέομαι μέσω Google Chrome. Εδώ και μήνες έχω πρόβλημα φόρτωσης της σελίδας. Δεν φορτώνει ή φορτώνει αργά ή αν φορτώσει και πατήσω νέο άρθρο για ανάγνωση μαυρίζει και χάνεται. Δοκίμασα τα πάντα, πήρα οδηγίες και από τεχνητή νοημοσύνη, μίλησα και με τους ιδιοκτήτες τους σαιτ και δεν αποκλείστηκα/ μπλοκ. Άλλαξα συσκευή, τα ίδια. Να σημειώσω ότι από το κινητό του γιου μου, συνδεδεμένο στο ίδιο ρουτερ μπαίνω κανονικά. Τι μπορεί να φταίει, τι μπορώ να κάνω για αποκατάσταση; 
8 Απαντήσεις
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Ποιος είναι ο ιστοτοπος?
Elpida2
Journeyman
Επιλογές
tasthyras.wordpress.com
Elpida2
Journeyman
Επιλογές
Όλα φίλε μου! Αυτά και περισσότερα!
Μπήκα και από άλλο πρόγραμμα περιήγησης, από άλλο τηλέφωνο κ.λπ..
Κάποια στιγμή στον brave, ενώ προσπαθούσα να ανοίξω τη σελίδα, έλαβα το μήνυμα "κατεστραμένη σελίδα ". Ακολούθησα τις οδηγίες και μου έβγαλε ότι ο ιστότοπος λειτουργεί κανονικά, μόνο σε εσάς δεν φορτώνει".
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Elpida2
Journeyman
Επιλογές
Ναι, ακριβώς, έβαλα τη sim μου σε καινούργια συσκευή, του κουτιού.
Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου νομίζω δεν έκανα, ειλικρινά δεν θυμάμαι. Πέντε μήνες παιδεύομαι. Ευχαριστώ πολύ, από καρδιάς!
Elpida2
Journeyman
Επιλογές
Δεν φορτώνει ούτε στου γιου μου, έκανα και επαναγορά ρυθμίσεων δικτύου.
Βοήθησες πολύ, ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον, να είσαι καλά!!!
JoannaA52s
Big Cheese
Επιλογές
Τι είδους ιστοσελίδα είναι αυτή? Πρώτη φορά την ακούω. Δοκίμασε να μπεις και με δεδομένα.
Elpida2
Journeyman
Επιλογές
Είναι ένα χριστιανικό σάιτ. Εννοείται ότι το δοκίμασα, σε ευχαριστώ πολύ!
ConstantineF
Big Cheese
Επιλογές
Οι σκοτεινές δυνάμεις καταπολεμούν τη σελίδα, θέλει λιβάνι και αγιασμό ο http server