Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

S26(u)

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-03-2026 02:59 PM)
328 Προβολές σελίδας
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπερα σε ολους.κατοχος s26(u).

Έχω μια απορία σχετικά με το fingerprint. Έχω την εντύπωση ότι και σε παλιότερα Samsung που είχα, αλλά και τώρα στο S26 Ultra, όταν το αποτύπωμα αναγνωριζόταν σωστά υπήρχε μια μικρή ανάδραση/δόνηση. Τώρα όμως μου φαίνεται ότι δεν το κάνει πλέον. Παρατήρησα ότι κυρίως σταμάτησε μετά το τελευταίο update που έγινε χθες. Υπάρχει περίπτωση να άλλαξε κάτι με το update ή να έχει αφαιρεθεί αυτή η δόνηση; Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο ή είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

26 Απαντήσεις
matias78
Helping Hand
Επιλογές
Καλησπέρα και καλοδουλευτο να το χαρείς
Σε Εμένα παντός S25U δεν έχει δόνηση στο fingerprint
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Καλησπερα φιλε μου!σε ευχαριστώ πολυ.ουτε μια μικρη αναδραση;κατι τετοιο μου εχει μεινει στο μυαλό και απο το 25ρι και πριν το χθεσινό update.εκτος αν πέφτω τοσο εξω.
matias78
Helping Hand
Επιλογές
Τι χρώμα το πήρατε?
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Ελεγα να αλλάξω φετος,αλλα κατέληξα παλι στο μαύρο 😁
matias78
Helping Hand
Επιλογές
Εγώ ήθελα pink gold αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω προ παραγγελία λόγο της ΑΑΔΕ έκανε αναβάθμιση και δεν μπορούσα να πάρω κωδικό για τιμολόγιο
Οπότε τώρα είναι ανάμεσα σε μπλε και λευκό
Χάσαμε την προσφορά των 512GB 😭😭
1087 με το κουπόνι - 10% που δίνει η Samsung
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Θα σου πρότεινα το μπλε!κρίμα που έχασες την προσφορά,με το καλο λοιπον.
Lefteris90
Helping Hand
Επιλογές
Έλεγχος Ρυθμίσεων Συστήματος
Η δόνηση του αποτυπώματος συνδέεται συχνά με τις γενικές ρυθμίσεις δόνησης συστήματος.
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις (Settings).
Επιλέξτε Ήχοι και δόνηση (Sounds and vibration).
Πατήστε στο Δόνηση συστήματος (System vibration).
Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Αλληλεπιδράσεις αφής (Touch interactions) είναι ενεργοποιημένη.
Ελέγξτε επίσης την Ένταση δόνησης (Vibration intensity) για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι στο χαμηλότερο επίπεδο.
Samsung
Samsung
+2
Έλεγχος Ρυθμίσεων Βιομετρικών
Ορισμένες φορές, οι ρυθμίσεις για τα βιομετρικά δεδομένα περιλαμβάνουν επιλογές για την εμφάνιση εφέ ή ανάδρασης.
Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και απόρρητο > Βιομετρικά δεδομένα.
Επιλέξτε Αποτυπώματα (Fingerprints).
Αναζητήστε την επιλογή Εμφάνιση εφέ κατά το ξεκλείδωμα (Show animation when unlocking) ή παρόμοια ρύθμιση που μπορεί να επηρεάζει την αίσθηση του ξεκλειδώματος.
Samsung
Samsung
+2
Εναλλακτική Λύση μέσω "Modes and Routines"
Αν η δόνηση φαίνεται να έχει αφαιρεθεί επίσημα από τη Samsung στη συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού, μπορείτε να τη "force" χρησιμοποιώντας τις Ρουτίνες (Routines):
Δημιουργήστε μια νέα Ρουτίνα.
Στο "Εάν" (If), επιλέξτε "Το τηλέφωνο ξεκλειδώθηκε με αποτύπωμα".
Στο "Τότε" (Then), επιλέξτε "Εφέ -> Δόνηση".
Troubleshooting
Wipe Cache Partition: Μετά από ενημερώσεις συστήματος, συστήνεται συχνά ο καθαρισμός της προσωρινής μνήμης (cache) μέσω του recovery mode, καθώς μπορεί να επιλύσει δυσλειτουργίες στη δόνηση.
Samsung Members: Μπορείτε να τρέξετε έναν διαγνωστικό έλεγχο για τη δόνηση μέσα από την εφαρμογή Samsung Members > Λήψη βοήθειας > Διαγνωστικά για να βεβαιωθείτε ότι το μοτέρ δόνησης λειτουργεί σωστά.
fotis1
Big Cheese
Επιλογές
Τα δοκιμασα ολα αυτα φιλε μου!το μόνο που δεν εχω δοκιμασει αυτο με τις ρουτίνες.γενικοτερα δουλευει μια χαρα η δονηση,στο αποτυπωμα θυμάμαι να κάνει μια μικρη αναδραση που ίσως αφαιρέθηκε με το χθεσινο update.σε ευχαριστώ πολυ παντως!
Lefteris90
Helping Hand
Επιλογές
Δεν το δοκιμάζεις και αυτο που δεν δοκίμασες και να μας δώσεις feedback; μπας και μου βάλεις οτι βρήκα την λύση θα χαρώ πολύ!!!!