Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Notification features

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-01-2022 12:28 PM)
651 Προβολές σελίδας
PanosKol
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα, εγώ δεν θέλω να κάνω κάποια ερώτηση ή να εκφράσω κάποιο παράπονο αλλά να προτείνω μια ιδέα ίσως σε ένα νέο update. Πολλά καινούργια αν όχι όλα τα μοντέλα τις σειράς Galaxy δεν διαθέτουν το παλιό κλασσικό notification light. 
Θα ταν καλή ιδέα πιστεύω όπως ανάβει το ring light γύρο από την selfie κάμερα όταν ενεργοποιειται έτσι να αναβοσβήνει και σε μια νέα ειδοποίηση. 
Δεν ήξερα σε ποια πλατφόρμα μπορούσα να εκφράσω κάτι τέτοιο για να το δει η εταιρία οπότε το ανέβασα εδώ.
27 Απαντήσεις
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζεται μόνο στις ναυαρχίδες αυτό?
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Άν είναι το πάνελ επειδή συμβαίνει από παλιά καλώς αλλιώς αν έχει να κάνει με το καλιμπράρισμα ενδέχεται να διορθωθεί?..μπορείτε εσείς να εισηγηθείτε γι αυτό το θέμα?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Sotosfn
Helping Hand
Επιλογές
Δεν το γνωρίζω αυτό..
Εγώ είχα s20
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ας το αναλύσουμε, το xiaomi redmi note 10 pro έχει amoled πανελ, το a52s έχει super amoled, το super amoled τείνει να είναι λίγο πιο "ανοιχτόχρωμο".
Όταν αναφέρομαι σε "καλιμπταρισμα" εννοώ ότι σε κάθε νέα συσκευή που βγάζει η εταιρία, την ρυθμίζει εργοστασιακά (καλιμπραρει) για ρο βέλτιστο χρωματικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι για να πετύχει τον καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα ίσως "θυσιάσει" ελάχιστα ένα επιμέρους σημείο. Στη προκειμένη στο κόκκινο (καθαρό κόκκινο 255,0,0) δίνει την αίσθηση ότι πορτοκαλιζει. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδώσει σωστά όλα τα χρώματα. Ούτε σημαίνει ότι δε μπορεί να αναπαράγει βαθύ κόκκινο, απλά το καθαρό κόκκινο (255,0,0) όταν αποδοθεί μόνο του φαίνεται να πορτοκαλιζει.
Τώρα, το να εισηγηθώ εγώ στη Samy, 😁, δε ξέρω αν θα με ακούσει... πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση συμβουλευεται τους ειδικούς γιαυτό και οι καλύτερες οθόνες (για το 2021) είναι του s21 ultra και του note 20 ultra...
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Μάλιστα😂
Καλά έστω αν ακούσει ένα από τα 15 διαφορετικά που ανεφερα καλά θα είναι😂..απλά νόμιζα ότι εσείς μαζεύετε τα σχόλια των χρηστών και τα μεταφέρετε γιατί η εταιρία λέει πως (ακούει) το κοινό.Εσείς ξέρετε τι πρέπει να γίνει αλλά πιστεύω πως κάποια πράγματα πρέπει να τα αλλάξει.Όπως και να έχει ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις..Γενικά τα ψάχνω πολύ αυτά μου αρέσουν φαίνεται νομίζω😁
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Στο θέμα της οθόνης, όλοι κατασκευαστές προσπαθούν να τις ρυθμίσουν ώστε να αποδίδουν οσο το δυνατό τα φυσικά χρώματα κ οχι κορεσμένα. Αυτό βέβαια δεν είναι απολύτως αντικειμενικο. Δεν έχουν όλα τα μάτια την ίδια απορρόφηση του φωτός...
Βέβαια με τις oled οθόνες πετυχαίνουν το απόλυτο μαύρο, το οποίο πάλι είναι υποκειμενικό, γιατί στη φύση δεν υπάρχει απόλυτο μαύρο ( έχουν βέβαια δημιουργήσει σε εργαστήρια ένα χρώμα με 99,9% απορρόφηση του φωτός που είναι απόλυτα μαύρο).
Το ότι η εταιρία ακούει, αυτό είναι σίγουρο, γιαυτό υπάρχει κ το community. Αλλά σε κάποια πράγματα ακούει κ τους ειδικούς.
Το καλύτερο βέβαια είναι να τα λέμε όλα εδώ μέσα ώστε να φτάνουν στα αυτιά της εταιρίας κ ότι κρίνει το διορθώνει.
Τώρα το " εμεις" που λες, μη σε μπερδεύει το " samsung maker" δίπλα στο nickname μου... κ εγώ ένα μέλος σαν εσένα είμαι, απλά με έντονη συμμετοχή!
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Θα σας κάνω άλλη μια νύξη😂
Επειδή είδα ότι το ανέφερε άλλος ενα φίλος.Η καμερα στα νέα Α μοντέλα σε κάποιους φωτισμούς που φέρνουν προς κιτρινο-λευκο κολωνες φωτισμου συγκεκριμενα τα βλεπει πρασινα εντελως.Κι όμως ότι ρύθμιση και αν άλλαξα από κορεσμό και λοιπά δεν βοηθάει.Το White balance τα καμει μεν κιτρινα αλλα χαλαει ολη την παλετα της φωτογραφιας οπως και αν μειωσεις τον κορεσμο..δοκιμασα κατι αλλο απο την προ λειτουργια αν κανω πολυ αργο το ss και χαμηλωσω λιγο iso το βλεπει κανονικα και οχι πρασινο σε συγκεκριμενη γωνια..το χουν και αλλα κινητα αυτο το φαινομενο αλλα πχ με tab a7 που δοκιμασα οχι τοσο..παιζει κατι με καμερα-λογισμικο ή lens?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όλα παίζουν ρόλο, ακόμη κ το τι προστασία έχεις στις κάμερες. Πολλές φορές κ η ίδια η πηγή φωτός μπορεί να εκπέμπει σε συχνότητες μη ορατές στο μάτι αλλά ορατές στη κάμερα κ να μπερδεύουν το αποτέλεσμα.
Μπορεί όταν ανοίξεις την φώτο σε άλλο μέσο ( pc, laptop) να μην είναι τόσο πρασινοπος ο φωτισμός.