Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Notification features

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-01-2022 12:28 PM)
650 Προβολές σελίδας
PanosKol
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα, εγώ δεν θέλω να κάνω κάποια ερώτηση ή να εκφράσω κάποιο παράπονο αλλά να προτείνω μια ιδέα ίσως σε ένα νέο update. Πολλά καινούργια αν όχι όλα τα μοντέλα τις σειράς Galaxy δεν διαθέτουν το παλιό κλασσικό notification light. 
Θα ταν καλή ιδέα πιστεύω όπως ανάβει το ring light γύρο από την selfie κάμερα όταν ενεργοποιειται έτσι να αναβοσβήνει και σε μια νέα ειδοποίηση. 
Δεν ήξερα σε ποια πλατφόρμα μπορούσα να εκφράσω κάτι τέτοιο για να το δει η εταιρία οπότε το ανέβασα εδώ.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά το edge lighting, σε flat οθόνες δεν κάνει το περιμετρικο πλαίσιο, το κάνει μόνο σε edge οθόνες. Άρα αν για παράδειγμα διαλέξεις τα πυροτεχνηματα σαν εφέ, τότε μόνο αυτά αναβοσβήνουν γύρω από την κάμερα κ θεωρώ ότι είναι αρκετά διακριτικό...
Στα κινητά με edge οθόνες όπου βγάζει και την Φωτεινή κορνίζα, πάλι έχεις την επιλογή να διαλέξεις μόνο εφέ γύρω από την κάμερα. Να αυξήσεις την διάρκεια την διαφάνεια κλπ κλπ. Και αν βάλεις και την επανάληψη ειδοποίησης κάθε όσα λεπτά θέλεις όμορφα και διακριτικα δε χάνεις τίποτα...
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Όντως? Ένας φίλος που με α51 είχε αυτό το εφέ κορνίζα σε μικρογραφία φαινόταν ένα γράμμα Γ και έτρεχε το android 10 αν δεν κάνω λάθος..πάντως απλά είναι του γούστο μου ας πούμε ή κορνίζα ή μια κουκίδα ή ring ας πουμε να θυμίζει το παλιό κλασικό led αν καταλάβατε τι θέλω να πω..ευχαριστώ για την απάντηση πάραυτα
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Να σας ρωτήσω και κάτι τελευταίο επί ευκαιρίας αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας..Το χρώμα του κόκκινου στη συσκευή φέρνει λίγο προς το βαθύ πορτοκαλί.Το έχω βάλει σε test mode (*#0*#) να δω αν είναι στανταρτ η οθόνη έτσι η φταίει κάτι άλλο αλλά τα ίδια..το σύγκρινα με ένα xiaomi redmi note 10 pro και όντως το xiaomi δείχνει πιο βαθύ το κόκκινο και όλα τα άλλα χρώματα μία απόχρωση σκουρότερα.Έχει να κάνει με το software? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πήγαινε ρυθμίσεις, οθόνη, λειτουργία οθόνης και δες αν είναι στο φυσική η έντονη και δοκίμασε να δεις που είσαι εντάξει. Αν έχεις και κάτι ενεργοποιημενο όπως μείωση του blue light (προστασία για τα μάτια) κλπ παραμορφώνει και αυτα λίγο τη χρωματική κλίμακα.
Επίσης όταν συγκρίνεις δύο οθόνες καλό είναι να συγκρίνεις με ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, Π.χ. άνοιξε ένα YouTube, και επέλεξε το ίδιο ακριβώς βίντεο που παίζει κόκκινο ασταμάτητα και στις δύο συσκευές για να δεις αν έχεις διάφορες στο χρώμα.
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Το δοκίμασα αυτό με το έντονη φυσική όπως και την εξισσορόπηση λευκού.blue light filter είναι κλειστό..Είχα συγκρίνει συγκεκριμενες φωτογραφίες από ινστα..αλλά δυστυχώς όχι
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Αν και σε άλλες συσκευές υπήρχε απλά δεν το είχα προσέξει τόσο όπως j5 2016 j3 2016 j7 2017 οπότε ίσως είναι ο κορεσμός της εταιρίας δεν ξέρω τι να πω...αν βρείτε κάτι άλλο παρακαλώ ενημερώστε την κοινότητα.Καλή συνέχεια
Sotosfn
Helping Hand
Επιλογές
Υπήρχε εφαρμογή τη Samsung νομίζω που σου είχε έξτρα αρκετές επιλογές για τα lights αλλά ήταν διαθέσιμη στο one ui 3
Το είχα στο s20 μου και ήταν πολύ ωραίο..
Sotosfn
Helping Hand
Επιλογές
Λεγόταν αν θυμάμαι EdgeLightning + και είχε παραπάνω επιλογές και είχε και το δακτυλίδι στην κάμερα..
Sotosfn
Helping Hand
Επιλογές
Μέχρι android 10 ήταν και δεν έγινε επιπλέον ενημέρωση, τώρα μόλις το βρήκα
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μόλις έκανα ένα συγκριτικό μεταξύ Α72 και S21 ultra, σε κόκκινη οθόνη από test mode για να είναι το ίδιο. Στο A72 όντως φαίνεται σαν βαθύ πορτοκαλί ενώ στο s21 ultra λίγο πιο σκούρο, ελάχιστα.
Βασικά από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα οθόνης (τύπος ambled) καθώς και θέμα καλιμπραρισματος οθόνης από την εταιρία.