Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Notification features

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-01-2022 12:28 PM)
647 Προβολές σελίδας
PanosKol
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα, εγώ δεν θέλω να κάνω κάποια ερώτηση ή να εκφράσω κάποιο παράπονο αλλά να προτείνω μια ιδέα ίσως σε ένα νέο update. Πολλά καινούργια αν όχι όλα τα μοντέλα τις σειράς Galaxy δεν διαθέτουν το παλιό κλασσικό notification light. 
Θα ταν καλή ιδέα πιστεύω όπως ανάβει το ring light γύρο από την selfie κάμερα όταν ενεργοποιειται έτσι να αναβοσβήνει και σε μια νέα ειδοποίηση. 
Δεν ήξερα σε ποια πλατφόρμα μπορούσα να εκφράσω κάτι τέτοιο για να το δει η εταιρία οπότε το ανέβασα εδώ.
27 Απαντήσεις
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Συμφωνώ απόλυτα
VasilisKk
Pioneer
Επιλογές
Νομίζω υπάρχουν εφαρμογές τρίτου που το κάνουν αυτό.
PanosKol
Apprentice
Επιλογές
Να πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω αυτό θα ρίξω μια ματιά αλλά και πάλι τι καλύτερο από το να ναι γνήσιο από την Samsung.
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

παλιά είχα διαβάσει σε κάποια κοινότητα του εξωτερικού για εφαρμογή τρίτου όπως λέει κι ο @VasilisKk , όπου πρότειναν κάποια με την ονομασία edge lighting στο play store. Όντως έχει πολύ καλές κριτικές κάπου 4,7 αν θυμάμαι καλά. Τη δοκίμασα για λίγο, αλλά επειδή ήταν πολύ περίπλοκη στις παραμετροποιήσεις και προσωπικά δεν μου έλειπαν και πολύ τέτοιες φωτεινές ειδοποιήσεις, την απεγκατέστησα. Στο κάτω κάτω, η Samsung δίνει εργαλεία, όπως το φλας της οθόνης ή του led για εισερχόμενα και μάλιστα μπορούν να ρυθμιστούν και επαναλαμβανόμενα μέχρι να διαβαστεί η ειδοποίηση. Αυτό βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό και επαφίεται στις προσωπικές προσδοκίες και απαιτήσεις του καθενός μας. 

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Υπάρχει το edge lighting το οποιο με λίγη εξέλιξη παραπάνω νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Ίσως και συνδυαστικά με ένα ring lighting...
PanosKol
Apprentice
Επιλογές
Δεν διαφωνώ ότι θα ναι ακόμα ένα, ίσως όχι και τόσο χρήσιμο feature αλλά θα θελα να το δω να λειτουργεί. Ευχαριστώ πάντως, θα ρίξω μια ματιά σε εφαρμογές τρίτων.
Τsoup2024
Pathfinder
Επιλογές
Εννοείται πως υπάρχουν και λύσεις από τρίτους προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει...απλά στα νέα samsung έχει καταργηθεί το notification light που υπήρχε προκειμένου να επεκταθεί το πλάτος της οθόνης.Οπότε ναι μεν υπάρχει το edge lightning αλλά έχει εφέ που πιάνουν όλη την οθόνη και όχι κάτι τόσο διακριτικό όπως μια κουκίδα ή το περιμετρικό τουλάχιστον στο android 12 της midrange κατηγορίας.Οπότε ένα ring light από την εταιρία θα ήταν και μοντέρνο και διακριτικό ίσως και ασφαλέστερο από εφαρμογές τρίτων προσωπική μου άποψη
Γιατί δεν θα μου άρεσε ας πούμε εκεί που κάθομαι με μια παρέα να αναβοσβήνει το φλας...Όσο για το τωρινό edge lightning επίσης δεν είναι ωραίο που φαίνεται τι γράφει το μήνυμα και μόνο αν αποκρύψεις το περιεχόμενο γενικά λύνεις το θέμα...αλλά δεν βολεύει..οπότε κατ εμέ ας υπάρξει μια επιλογή να φαίνεται μόνο ο χρωματισμός.Θα με βοηθούσε πολύ! Εννοείται δεν πρέπει να το παρακάνουμε με τα feautures καθώς μετά θα καταντήσει να σέρνεται όλο το ui
PanosKol
Apprentice
Επιλογές
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα👏
Επιλογές
Μέχρι τον το περασμένο Αύγουστο, το ring light της selfie κάμερας αναβοσβήνε για λίγο, για να σου δείξει ότι η κάμερα γίνεται on.Mετα χάθηκε αυτή η λειτουργία, πιθανόν λόγω των updates που ακολούθησαν....