Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

E-mail cont Facebook

(Subiect creat la: 15-12-2024 09:41 PM)
53 Vizualizări
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Salutare! Vreau să vă întreb dacă se poate schimba adresa de e-mail, la contul de Facebook deoarece trebuie să adaug altă parolă, iar adresa de e-mail care a fost folosită când a fost făcut contul nu a fost făcută de mine și nu o am. Contul a fost făcut în 2005, parcă! Trebuie să primesc un cod pe adresa de e-mail și cum nu o am..

image

11 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu nu vreau să îmi recuperez contul că pot întra pe el. Problema e e-mail-ul, ca atunci când am vrut să schimb parola a trimis un cod pe contul ăla care acum e istorie, 100% 😂😂
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este cam același lucru. Nu mai poți schimba parola sau emailul pentru că nu mai ai acces la emailul original, deci important este să ajungi la resetarea parolei și a emailului de recuperare.

Vezi și asta:

https://m.facebook.com/help/162801153783275?helpref=faq_content&locale=ro_RO
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am ales a doua variantă, am ajuns pana la generarea codului prin e-mail, l-am adăugat și a zis ca e incorect scris deșii era. Am dat sa îmi dea alt cod și la revedere că nu a mai venit!🤣🤣🤣🤣 cred că taie porcul ăia de la Facebook de, durează atâta și mă face să renunț deocamdată!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Adresa este de Yahoo pe care trebuia să vină codul? Dacă da (de fapt și dacă este alt serviciu de e-mail) intră de pe web pe email. În aplicațiile de e-mail de multe ori nu vezi în timp util codurile.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ma uit mâine că mă uit la meci acum 🤣🤣
APOLLODOR
Explorer
Opțiuni
Intra în setari la centrul de confidențialitate, acolo ai mai multe opțiuni, chiar și stergere sau modificare adresă mail,opțiuni confidențialitate,
Vlad1981
Legend
Opțiuni
E o mizerie acest Facebook! Îmi da codul acum ca să știe că sunt eu și exact ca aseară, adaug codul și zice ca e invalid, cod trimis de niciun minut. Nici nu mai fac nimic, că m-am enervat, dacă e să nu mai pot întra asa dintr-o dată pe cont asta e, fac altul!
APOLLODOR
Explorer
Opțiuni
Poate ai greșit ceva la cod
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu, că l-am băgat corect, m-am uitat de doua ori sa nu greșesc!
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu cred că se poate. Cu alt mail îți poți face alt cont. Încearcă dacă poți cu numărul de telefon in loc de mail,nu știu sigur dar în ultimul timp am observat că îți poți face cont și cu numărul de telefon.