Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 14 / one ui 6

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-08-2023 04:28 PM)
1521 Προβολές σελίδας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλο το community!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο λογισμικό.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυκλοφορεί νωρίτερα την έκδοση beta για τους testers.

Δυστυχώς στη χώρα μας ΔΕΝ το δίνει. Μόνο σε μερικές συγκεκριμένες χώρες (USA, Germany, Korea, China, India, pollard, uk).
Μη ρωτάτε γιατί, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένας εδώ, tester και να δώσει feedback της προκοπής.

Επίσης επειδή πολλά μέλη ρωτάτε για το αν η συσκευή σας θα πάρει το νέο upgrade παραθέτω μια ΑΝΕΠΙΣΙΜΗ λίστα (αν και έχει διαρρεύσει από τη samsung) με τις συσκευές που θα το πάρουν.

37 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν το αγόρασες από Αμερική, τότε θα πάρεις το Update όταν κυκλοφορήσει στην Αμερική για τον τύπο συσκευής σου... Έχει να κάνει με την csc, το φαντάστηκα γιαυτό ρώτησα...
RaniaA
Explorer
Επιλογές
Thanks a lot !
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
You are very welcome!😊
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Συμφωνώ με πολλά από αυτά που είπες, εκτός από το εξής: το θέμα με τους beta testers. Αξιόλογοι B.testers με γνώσεις στο αντικείμενο, υπάρχουν σε όλες ανεξαιρέτως τις αγορές είτε αυτές είναι μικρές είτε είναι μεγάλες. Δεν σημαίνει ότι επειδή ειναι μια μικρή χώρα (όπως η Ελλάδα) με περιορισμένη αγοραστική δύναμη δεν έχει ικανούς ανθρώπους να δώσουν ένα σωστό feedback. Και η Ινδία έχει πολυ χαμηλότερη αγοραστική δύναμη από εμάς, αλλά έχει γίνει focus από τη Samsung λόγω τεράστιου πληθυσμού. Δηλαδή οι Ινδοί είναι καλύτεροι Beta testers από τους Έλληνες? Δε νομίζω. Απλά η εταιρεία χρειάζεται feedback από κάποιες αγορές που τις θεωρεί promising και θεωρώ ότι γίνεται συλλογή πληροφοριών ενδεικτικά από διάφορες χώρες ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας ή τεχνικής κατάρτισης. Προσωπικά, δεν με πειράζει καθόλου που δεν είμαστε στη λίστα. Αν έχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο μου , θα επικοινωνήσω μέσω chat με το Samsung support / community και θα μου δώσουν λύση, όπως επίσης θα μεταφέρουν τα glitch του λογισμικού ολων των πελατών στην Samsung συνολικά στο δικό τους feedback. Άρα, είναι το ίδιο... απλά τα παράπονα τα μεταφέρουν οι μεσάζοντες που είναι οι ίδιοι οι Samsung employees....
ΥΓ . Ως προς τα μανιτάρια τώρα, και σου μιλώ ως μανιτάρι : ) , ναι οι περισσότεροι από περιέργεια ενδιαφέρονται για τα updates, το πότε ,το αν είναι οκ ή έχουν κάποιο glitch, το αν το μοντέλο του τηλ τους συμπεριλαμβάνεται...δεν είναι κακό να ρωτάς. Σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι : ) !
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αξιόλογοι B. Testers φυσικά και υπάρχουν. Αλλά δεν ασχολούνται... γιατί να ασχοληθούν? Και εγώ που ασχολούμαι έχω αρχίσει να ξενερώνω...
Η Ινδία που έφερες ως παράδειγμα, φιλοξενεί 3 εργοστάσια της samaung, έχει πολλαπλάσιο πλύσιμο από εμάς οπότε μεγαλύτερη αγορά οπότε περισσότερο feedback... αν π.χ. εμείς με 10εκ πληθυσμό έχουμε 100 μέλη, έχει με κάτι δις πληθυσμό λογικά θα έχουν κάτι χιλιάδες μέλη και "μανιτάρια " που καιβαυτα καλό κάνουν αν ρωτάνε, όχι αν απαιτούν.😉😉
Το θέμα είναι και στη γλώσσα, συνήθως οι beta εκδόσεις δεν είναι οι τέλεια μεταφρασμενες σε όλες τις γλώσσες και δη, στα ελληνικά που ακόμη και οι σταθερές έχουν μετάφραση ότι να ναι...
Δεν είναι εύκολο να αναπτύξεις λογισμικό και να πρέπει να κοιτάς να είναι σε όλες τις γλώσσες, οπότε γίνεται επιλογή πάλι βάση πληθυσμού. Κ οι Ινδοί το παραμιλάνε το αγγλικό.
Όπως και να έχει, μακάρι να αναπτυχθεί το community και να αποδειχθεί αυτό ώστε να το πιστέψουν και οι developers για να μας δώσουν beta...
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Έχεις απόλυτο δίκιο για τη γλώσσα...εκεί (Ινδία) το έχουν πολύ λόγω αποικιοκρατίας. Επίσης καταλαβαίνω αυτό που είπες για τις "απαιτήσεις " . Οταν κάποιος δεν έχει ειδικές γνώσεις σε ένα αντικείμενο (όπως προφανώς εχεις εσύ), καμιά φορά μπορεί να έχει υπερβολικές απαιτήσεις χωρίς να συνειδητοποιεί ότι δεν είναι εφικτό αυτό που ζητάει....ευτυχώς/ δυστυχώς, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα 🙂! Πάντως στέκομαι και εγώ σε αυτό που λες ...μακάρι να αναπτυχθεί το community γιατί είναι πολύ χρήσιμο και γεμάτο από έμπειρους χειριστές που σου λύνουν κάθε απορία αν προκύψει 🙂👍🏻... keeping my fingers crossed 🤞🏼!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μα, ακόμη και με διάττοντες αστέρες που ρωτάνε κάτι ουσιώδες, μπορεί να λειτουργήσει σωστά το community, όπως είπες και εσύ, δεν μπορούν όλοι (η δεν θέλουν) να ασχολούνται μόνιμα με αυτό, αλλά να μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημα τους. Αλλά να ζητάς και beta?? Γιατί πιο πολύ το λέω αυτό. Beta να ζητήσει κάποιος που ασχολείται αρκετά. Φυσικά και θα υπάρχει κόσμος που μπαίνει μια φορά για να λύσει κάποιος θέμα του, και καλά κάνει. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως το λέω...?
NT-2023
Navigator
Επιλογές
Ναι , καταλαβαίνω ακριβώς πως το λες... δεν έχω σκεφτεί ποτέ να γίνω Beta tester 😁 ,αλλά το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι ίσως κάποιος το ζητάει για να έχει καποια extra/new features πριν από τους άλλους ? ... Εγώ πάντως θα φοβόμουν να δοκιμάσω Βeta ... δηλαδή πάω στο άλλο άκρο, stable και πάλι stable. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τις γνώσεις για να το αξιολογήσω.