Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 14 / one ui 6

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-08-2023 04:28 PM)
1459 Προβολές σελίδας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλο το community!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο λογισμικό.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυκλοφορεί νωρίτερα την έκδοση beta για τους testers.

Δυστυχώς στη χώρα μας ΔΕΝ το δίνει. Μόνο σε μερικές συγκεκριμένες χώρες (USA, Germany, Korea, China, India, pollard, uk).
Μη ρωτάτε γιατί, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένας εδώ, tester και να δώσει feedback της προκοπής.

Επίσης επειδή πολλά μέλη ρωτάτε για το αν η συσκευή σας θα πάρει το νέο upgrade παραθέτω μια ΑΝΕΠΙΣΙΜΗ λίστα (αν και έχει διαρρεύσει από τη samsung) με τις συσκευές που θα το πάρουν.

37 Απαντήσεις
LoremIpsum
Apprentice
Επιλογές
Νομίζω η έλλειψη είναι από τη μεριά της Samsung, πιστεύω δεν έχει το απαραίτητο ελληνικό προσωπικό να διαβάσει το feedback και να το μεταφέρει στους developers. Άλλωστε, έστω και ένας Έλληνας tester να υπάρχει, ωφέλιμο θα είναι για την Samsung.
pulpo1899
Journeyman
Επιλογές
Καλησπέρα,

Θεωρώ άστοχο το σχόλιο πως η Samsung δεν διαθέτει την beta version του Android 14 στην Ελλάδα λόγω έλλειψης testers που είναι ικανοί να παράσχουν feedback της προκοπής.

Σύμφωνα με στοιχεία της Canalys, οι πωλήσεις smartphones παγκοσμίως για το 2022 έφτασαν τις 1,2 δισ. συσκευές, ενώ την ίδια στιγμή στην Ελλάδα πωλήθηκαν κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια συσκευές. Μιλάμε δηλαδή για το 1/6 του παγκόσμιου μεριδίου πωλήσεων. Καμία εταιρεία δεν θα πληρώσει QA για μια αγορά που αντιπροσωπεύει μόλις το 0,16% των πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά, τη στιγμή μάλιστα που η μεγάλη της ανταγωνίστρια έχει στρέψει το βλέμμα της στην -πολλά υποσχόμενη- αγορά της Ινδίας. USA, UK, DE, PL ανέκαθεν ήταν pioneer markets για εταιρείες-κολοσσούς.

Ακόμη όμως κι αν δεν αναφερόμαστε σε paid QA αλλά σε testers που θα το κάνουν για την ψυχή της γιαγιάς τους, σαφώς και είναι δυσκολότερο να τους βρεις σε μια τόσο μικρή αγορά όπως η ελληνική. Αλλά at the end of the day, όποιος ψάχνει βρίσκει.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Η Ελλάδα έχει πολύ μικρο μερίδιο αγοράς όσον αφορά τη samsung.
Θα υπάρξουν αρκετοί Έλληνες testers αλλά θα υπάρξουν περισσότεροι που θα βάλουν την beta για μαγκιά και θα είναι μέσα στην γκρίνια... κλασσικός Έλληνας δλδ.
Η αλήθεια είναι πως δεν διαθέτει προσωπικό για μια τόσο μικρή αγορά και φαίνεται σε πολλά σημεία του λογισμικού στα ελληνικά ήδη... όπου διεγραμμενα (σε 4 σημεία) υπάρχει και διαφορετική μετάφραση για την διαγραφή τους...😅😅😅
Όλα έχουν να κάνουν με το μέγεθος της αγοράς και η ελληνική δεν συγκρίνεται με των χωρών που προανέφερα 😉😉
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Υ.Γ. ακόμη και εσύ, first poster είσαι... Έχει τουλάχιστον 4 χρόνια που υπάρχει το community αλλά δεν έχεις ασχοληθεί... πως λοιπόν το ελληνικό προσωπικό μα πάρει feed back, μόνο από εμένα και 5-6 ακόμη που ασχολούμαστε?😊😊😊
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Όταν λοιπόν το 0.16% (1/600 και όχι 1/6) είναι το μερίδιο της ελληνικής αγοράς, γιατί μα ασχοληθεί μαζί μας?
Όταν το community στηρίζεται από δυο χούφτες ανθρώπους πως η samsung να πιστέψει ότι θα βρει Έλληνες testers??? Ακόμη και εσύ first poster είσαι... 😊😊😊
Εν μέρη σωστά τα λες, αλλά είμαστε πολύ μικροί για να πάρουμε beta, πάλι καλά που βγαίνει και στα ελληνικά (έστω και στραβά μερικές φορες) το ui...😅😅😅
pulpo1899
Journeyman
Επιλογές
Απαντώ με στοιχεία και το σχόλιό σας είναι πως είμαι first poster; Τώρα σοβαρά; Δηλαδή θα βγάλουμε τα posts μας να τα μετρήσουμε ή υποχρεούμαστε να παραθέσουμε πόσες/ποιές συσκευές Samsung πέρασαν από τα χέρια του καθενός για να καταλήξουμε αν του επιτρέπεται να παραθέσει στοιχεία και να συμμετάσχει σε ένα public forum;

Αυτό το οποίο επεσήμανα συνοψίζεται στα εξής: αν κάποια εταιρεία θέλει να κάνει QA για το λογισμικό της, προσλαμβάνει QA testers. Αν δεν θέλει να πληρώσει QA, ανοίγει publice beta και μαζεύει κάθε καρυδιάς καρύδι (με όποια θετικά και αρνητικά έχει αυτή η κίνηση). Αν δεν θέλει να κάνει τίποτα από αυτά, πετάει την μπάλα στην εξέδρα προβάλλοντας δικαιολογίες. Simple as that.

Αυτά από έναν first -και ταυτοχρόνως last time- poster.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ποια στοιχεία, αυτά που αποδεικνύουν ότι είμαστε πολύ μικρή αγορά?? Γνωρίζεις σε ποιες χώρες δίνει τα beta? Γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το community? Μάλλον όχι...
Τίποτα δε θέλω να μετρήσω, θέλω να πω πως κάθε φορά που ξεκινάει μια διανομή beta, ξεφυτρώνουν άπειρα Μανιτάρια που ρωτάνε γιατί δεν έρχεται το beta στην χώρα μας... εδώ δεν πάει Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, και σε πόσες άλλες χώρες και μεγάλες αγορές... αλλά εμείς οι ελληναρες δώσαμε τα φώτα σε όλους αυτούς, θα έπρεπε κα μας δίνουν beta!!
Όπως επίσης ήδη ξεκίνησαν τα εταίρα Μανιτάρια να ρωτούν ποτέ θα πάρουν το android 14 one ui 6...
Όταν έρθει η ώρα....
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Επίσης, η samsung δεν έχει προβάλλει καμία δικαιολογία, απλά μοιράζει beta εκεί που θέλει.
Και σημείωση, εγώ, ΔΕΝ δουλεύω, ούτε εχω σχέση/ όφελος από τη samsung, απλός χρήστης είναι του community είμαι όπως όλοι, απλά ασχολούμαι λίγο περισσότερο. Και πιστεύω πως αν το community ήταν αρκετά ενεργο, με αξιόλογους ανθρώπους και όχι διάττοντες αστέρες τότε μπορεί να έδινε το beta έστω και σε μερικούς από αυτούς... αλλά πως να ξέρει ότι υπάρχουν αξιόλογοι testers ??? Εκεί πήγαινε το first poster, γιατί όπως είπα και πιο πάνω, σωστά τα λες, αλλά πρώτη φορά... αν ήσουν πιο ενεργό μέλος θα καταφέρναμε περισσότερα (άποψη μου).
Xristaras
Pioneer
Επιλογές
Επειδή έχω το Samsung Galaxy A14 θα βγει και στο 4G και στο 5G;