Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Android 14 / one ui 6

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-08-2023 04:28 PM)
1520 Προβολές σελίδας
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα σε όλο το community!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο λογισμικό.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυκλοφορεί νωρίτερα την έκδοση beta για τους testers.

Δυστυχώς στη χώρα μας ΔΕΝ το δίνει. Μόνο σε μερικές συγκεκριμένες χώρες (USA, Germany, Korea, China, India, pollard, uk).
Μη ρωτάτε γιατί, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένας εδώ, tester και να δώσει feedback της προκοπής.

Επίσης επειδή πολλά μέλη ρωτάτε για το αν η συσκευή σας θα πάρει το νέο upgrade παραθέτω μια ΑΝΕΠΙΣΙΜΗ λίστα (αν και έχει διαρρεύσει από τη samsung) με τις συσκευές που θα το πάρουν.

shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αλήθεια είναι, η Γερμανία πάντα ήταν από τος πρώτες χώρες που δίνανε τις beta εκδόσεις...
Sotiris1
Pioneer
Επιλογές
To a13 εννοεί και το 5g ?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι!
Κυριακή_N
Explorer
Επιλογές
Η συσκευή μου μέσα είναι! Έχω το Α14 αλλά το 4G? Έχουν πει πότε θα βγει το νέο λογισμικό για να κάνω update?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Υπολογίζω πως η διάθεση του νέου λογισμικού θα ξεκινήσει μέχρι τέλος του μήνα από τη σειρά s23 και θα ακολουθήσουν όλες οι ναυαρχίδες. Τα Α και entry level θα είναι προς το τέλος του χρόνου...
Κυριακή_N
Explorer
Επιλογές
Οκ! Ευχαριστώ 👍🏻
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Να είσαι καλά.😊
RaniaA
Explorer
Επιλογές
Καλησπέρα σας. Έχω το S23 5G ακόμα καμία αναβάθμιση. Θα κάνει αναβάθμιση και πότε....γνωρίζει κάποιος;
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πατάς στην ενημέρωση λογισμικού και δεν έχει ενημέρωση?
Από που το αγόρασες?
RaniaA
Explorer
Επιλογές
Software updates->Download and install και γράφει το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο One UI 5.1
Από Αμερική το αγόρασα.