Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Galaxy Fit3

(Topic created on: 17-04-2024 07:36 PM)
232 Vaated
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Minul õnnestus saada tänu Communityle proovimiseks ja katsetamiseks uus Galaxy Fit3!

1000001874.jpg

 Ootasin võimalust muidugi põnevusega! Ja ma ei pidanud pettuma. 🤩 "Kui ilus!"  oli mu esmane reaktsioon. 

Algul kätte võttes tundus harjumatult väike. (Ise kasutan muidu Galaxy Watch5 ) Kella käele pannes oli see väga mugav, mugavam kui Watch 5 😃. Telefoniga ühendamine käis ka muidugi imelihtsalt Galaxy S24 Ultra .

Galaxy Fit3 reklaamitakse kui kella, mille aku peab kuni 13 päeva. Minul kestab kellal aku nädala. Teavitused on pandud mulle vajalikele äppidele, eredus on pandud automaatsele aga ega väga muid asju ei timminudki. Arvestades, et Watch5 akut pidin laadima üle päeva siis korra nädalas Fit3 laadida on päris suur vahe. 

Muidu kella funktsioonid ja võimalused on sarnased Watch5'ga. Käsitleda väga mugav ja lihtne. 

Ekraan on ka väga ere ja selge, kumerate servadega. Algul oli harjumatu kitsam ekraan võrreldes ümaraga aga sellega harjusin ära ja no tõesti on kell käel VÄGA MUGAV ja ILUS! 🤩

Igapäevaselt tööle kõndides ja muul ajal tuvastas kenasti kõndimise peale 10 minutilist kõndimist. Tööl olles paar korda isegi tuvastas mul võimlemise. Kuna kaupa kiiremini tõstes kastidega ühest kohast teise oli ilmselt võimlemise liigutus 😃 Jalgrattaga sõites pole automaatselt sõitmist tuvastanud. Kas siis liikusin rattaga äkki liiga aeglaselt, ei tea.

1000001961.jpg

Und jälgib ka ilusti, tulemused stabiilselt samad, võrreldes Watch5'ga. Unetüübilt olen endiselt siil 🦔 ka Fit3'ga.

Päevase aktiivsuse mõõtmine tundub ka sama võrreldes Watch5'ga.

Katsetasime, et tuvastab ka kukkumise mida Watch5 ei tee.

Mis mind üllatas oli 100+ kellaplaati!! 🤩

1000002349.jpg

 Sealt leiab küll kas või igaks päevaks erineva välimuse ja vastavalt riietuse värvile/siilile sobiva ekraani välimuse. Algul sirvima hakates tõmbas lause silme eest kirjuks ja ei suutnudki kohe valida 😃

1000002353.jpg

 Korra, peale tarkvara värkendust, tekkis kellal mingi error. 🤔 Hakkas taaskäivitama ennast koguaeg. Reseti ei saanud ka teha kuna lülitas ennas kiirelt välja. Siis lülitasin kella välja ja juba pidin remonti saatma. Enne kella kokku pakkimist panin ta uuesti tööle ja siis toimis kenasti. Aga nüüd seda postitust tehes jälle sama probleem. Eks vaatan mis teha annab ja saan ehk toimima kenasti. 

Ainuke asi mis mind häiris selle kella juures oli, et see kell ei teinud häält ja ei saanud messengeris näiteks vastust kirjutada. Aga see on puhtalt harjumise asi ja saab ümber harjuda. 😃 Nutikella olen kasutanud juba mitmeid aastaid ja kuna tööl mul telefon ei ole taskus siis kui oli vaja vastata pidin minema telefoni juurde. Hommikul äratusel mulle meeldis, et kell äratas häälega aga Fit3 vibraga. Siiani õnneks magama pole jäänud. 

Ühesõnaga minule see kell meeldib ja KIIDAN HEAKS! Avestades ka seda, et võrreldes nutikellaga on hind ikka mitmeid-mitmeid kordi soodsam. Usun, et väga mõnus on see kell ka oma suuruse poolest lastele. Kuna mul oli roosa kell siis ma enda poistele seda katsetamiseks ei andnud 😃

4 REPLIES 4
Paula_P
Community Manager
Suvandid

Tere,

Täname teid Galaxy Fit3 ülevaate eest.

Samsung Community tiim 🤝

Airika
Apprentice
Suvandid
Nüüd seda arvustust vaadates on lausa kahju, et "**bleep**" olin. Ca nädal tagasi otsisin uut kella omale, jäi Euronicsi lehel silma see Fit3, aga 70€ nats palju, ostsin hoopis mingi tundmatu brändi oma 30€ ja no see ikka täis saast. Oleks ikka pidanud paar kuud ootama ja koguma juurde. Omad vitsad peksavad nüüd. :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Ohh need tundmatute firmade kellad on küll puhas raha raiskamine kahjuks.
0 Kudos
Airika
Apprentice
Suvandid
Jep. On küll... ainus millega see täppi paneb on kellaaeg 🤣🤣