Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Galaxy Fit3

(Topic created on: 17-04-2024 09:56 PM)
127 Vaated
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Olen nüüdseks kasutanud Samsung Galaxy Fit 3 aktiivsusmonitori kaks nädalat ning mul on sellest rääkida! Sain tänu Communityle võimaluse seda testida ja olen selle üle äärmiselt tänulik.Esiteks, mulle lihtsalt meeldib selle ilus ja mugav disain.

1000003937.jpg

See sobib ideaalselt igapäevaseks kandmiseks ning ekraan on väga selge ja loetav.Aku kestvus on olnud lihtsalt hämmastav! Ma olen seda kasutanud täie võimsusega, olles sisse lülitanud pideva pulsi jälgimise, stressimonitori, hapnikusisalduse ja palju muud ning see kestab ikka veel 4-5 päeva ilma laadimata.Mis puudutab aktiivsuse jälgimist, siis see on olnud täpne ja usaldusväärne kuidas see automaatselt tuvastab mu tegevused nagu kõndimine, jooksmine ja isegi rattasõit ning salvestab selle kohta andmed, ilma et mul midagi teha oleks vaja.Galaxy Fit 3 on ka turvaline valik. Ma olen testinud kukkumistuvastust ja SOS-funktsiooni ning mõlemad töötavad suurepäraselt. See annab mulle enesekindlust teades, et vajadusel saan ma hõlpsalt abi kutsuda.Unejälgimine on minu jaoks üks olulisemaid lisafunktsioone. Galaxy Fit 3 jälgib minu und täpselt ning annab ülevaate minu une kvaliteedist, mis on aidanud mul paremini mõista oma puhkusekvaliteeti ja teha vajalikke muudatusi une parandamiseks.Kokkuvõttes võin öelda, et Samsung Galaxy Fit 3 on lihtsalt suurepärane. Ilus disain, suurepärane aku kestvus, täpne aktiivsuse jälgimine ja turvalisusfunktsioonid teevad sellest minu igapäevase kaaslase. Ma olen sellega väga rahul ja soovitaksin seda kõigile.

1000003927.jpg

1 REPLY 1
Paula_P
Community Manager
Suvandid

Tere,

Täname, et jagasite oma muljeid Galaxy Fit3.

Samsung Community tiim 🤝