Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Nutikellad

(Topic created on: 18-05-2025 01:07 PM)
180 Vaated
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Kantavad seadmed on aastatega muutunud järjest populaarsemaks ning väga suur hulk inimesi kasutab neid erinevatel põhjustel.

Tänasel päeval kasutan mina kella selleks, et siiski enda sammudel silma peal hoida, und jälgida ja saada teavitusi mis telefonile tulevad.

image
Kellad mida mina olen kasutanud

Mina olen ka aastate jooksul kasutanud väga erinevaid kellasid.

Minu esimeseks oli Fitbit Sense. Tegelikult see oli omalajal ka täiesti piisav kell minu jaoks. Teavitusi nägi ja aku pidas.

Kelladega on mul siiski ka see, et kui midagi ilusat näen siis kohe tahan ning pean saama. Seda kella kasutasin suhteliselt pikalt ja järgmiseks oli minul Samsungi Watch 2 active. Ma ei mäleta enam kaua ma seda kasutasin aga seda kella kasutas peale mind edasi minu ema. (Kuni turvaklaasi ära võttes tõmbasin ekraani küljest ja kella eluiga sai läbi.) Väga kaua pidas vastu ja toimis väga korralikult. Ema võibolla kasutaks siiani seda kella 😀 Watch 2 active'i vahetasin korraks Huawei Watch GT 2 vastu. Seda kella ma ei kasutanud kaua. Hirmsasti jällegi oli vaja seda aga siiski midagi oli sellel kellal puudu ja see kuldne toon polnud siiski minule. Kuigi väga pikalt käisin seda poes piilumas. Selle kella vahetasin ma tagasi Samsungi peale ja ostsin Watch 4. Jällegi, nii hirmsasti oli vaja seda endale! Nüüd olen jäänud Samsungi peale. Watch 6 vist on vahepeal jäänud ainult proovimata. 
Korra sai 6 kuud proovitud ka Fit3'e mis iseenesest oli täielik üllatus minule kuna käel oli ta mugav ja aku pidas. (Loe siit: https://eu.community.samsung.com/t5/kantavad-seadmed/galaxy-fit3/m-p/9682133#M60 ).
Ei sobinud päriseks mulle kuna tööl sellega ma ei saanud vastata kõnedele ja sõnumitele kellaga. Tööl olles mul siiski telefoni pole taskus.
Hetkel siis kasutan Watch7 mis on ka hetkel siiski minu lemmik kell. (loe siit: https://eu.community.samsung.com/t5/kantavad-seadmed/galaxy-watch-7/m-p/10719442#M103 ) ja proovisin ka Watch Ultrat( vahetasin siiski ära Ricardoga). Ultra oli ka meeldiv üllatus aga naisterahva käele natuke liiga suur ja tööl see mind segas natukene. Aga muidu igati hea kell.
https://eu.community.samsung.com/t5/kantavad-seadmed/galaxy-watch-ultra/m-p/11777597#M117

Milliseid kellasid Teie olete kasutanud ja miks sellised valikud? Kuna mina esimese valikuna valin kellad siiski välimuse järele ja siis tulevad kõik muud lisad mida eelistan. Mille järgi Teie endale kellad valinud olete? Mis on see mis on kellal "must have"?
17 REPLIES 17
mortan77
Navigator
Suvandid
Samsung Galaxy Watch 7 44 mm Bluetooth
Samsung Galaxy Watch 7 44 mm Bluetooth on suurepärane nutikell särava Super AMOLED ekraaniga (kuni 2000 niti) ja värskendatud disainiga, millel on õhukesed raamid.
Tänu uuele 3 nm Exynos W1000 protsessorile ja suuremale mälule (2 GB RAM, 32 GB ROM) töötab kell Wear OS 5 ja One UI Watch 6 all väga kiiresti ja sujuvalt.
Kell pakub täiustatud terviseseiret, sealhulgas pulsi, SpO2, EKG, keha koostise analüüsi ja uut uneapnoe tuvastamise funktsiooni. Une jälgimine on paranenud ja GPS-i täpsus on suurem.
Aku (425 mAh) tagab kuni 40 tundi tööaega, kuid aktiivse kasutamise korral vajab tõenäoliselt igapäevast laadimist.
Kokkuvõttes on see võimas ja funktsionaalne kell laiade võimalustega, mis sobib ideaalselt Androidi kasutajatele, eriti Samsungi seadmete omanikele. Suurepärane valik neile, kes otsivad täiustatud tervisefunktsioone ja kõrget jõudlust.
Olen neid kasutanud 3 kuud ja olen väga rahul.
Minu jaoks on see lihtsalt parim valik! 😊
Eriti tahan märkida, et Watch7 pole seest halvem kui Ultra, kuid see näeb väga kena välja!
Arvan, et nutikell on nutitelefoni kaaslane ja paaris Samsung Galaxy s25 Ultraga pole midagi paremat, minu jaoks on see 100%🔥73M9uUdDy1.jpg
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Tore kui Sulle ka Samsungi kell meeldib!

mortan77
Navigator
Suvandid
Mulle meeldib kõik, mida Samsung teeb, kuid ainult esmaklassilises segmendis)❤
teiste kaubamärkide tooteid, pole isegi ostuhuviline, aga konkurentide toodetel hoian silma peal😂
mortan77
Navigator
Suvandid
Apple iPhone/watch on väljast hea aga sees on kõik kinnine, seadistusvabadus puudub
mortan77
Navigator
Suvandid
Teil on Samsungi kogukonnale häid küsimusi, tänan teid 👏
Sind on alati huvitav lugeda
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

Aitäh!

Ebonyexstra
Helping Hand
Suvandid
Mul watch 5. Enne seda polegi olnud. Aga minu esimesteks kriteeriumiteks oli, et und jälgiks ja samme loeks õigesti (mõned kellad nt ei tuvasta samme kui vankrit lükkad vms )
Sealt edasi olid juba loendis helistamine ja muud vidinad 😀
Välimus paljudel ilus seega kui oleks vaid välimuse järgi otsima hakkanud valiks vist siiamaani 😂😂 sisu on tähtis 😂
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Minule ka ja une jälgimine tähtis. No samme osad loevad veidralt aga see vist ajaga läinud kõikidel kelladel paremaks/täpsemaks. Päris alguses võisid kellale samme juurde saada kohal olles käega vehkides. Tänapäeval õnneks ikka juba jälgivad ka kas ikka liigud ringi.
Eks kui jah päris välimuse järgi valida siis jaa jääkski valima. Tänapäeval on VÄGA palju ja ilusaid kellasid.
T-K
Pioneer
Suvandid
Samsung - watch 6 ja Ultra, Xiaomi Watch 2. Samsung 6 on hea, kerge ja piisavate/ vajalike omadustega. Ultra natuke suur ja raske. Jääb öösel segama, ning jope või kuue varruka taha kinni. Xiaomi enam vähem sarnane Samsung 6. Olen kasutanud ka varasemalt pikalt Apple kella.