o
20-08-2022
12:58 PM
- naposledy upraveno dne
20-08-2022
06:15 PM
(kým)
AndyTa
Ahoj Community 😉
10.08.2022 spoločnosť Samsung predstavila nové zariadenia, medzi ktorými bol práve aj nový TOP model medzi skladacími zariadeniami, a to Galaxy Z Fold 4.
Práve tento model sa mi včera dostal do rúk na krátky test, tak Vám dnes prinášam aspoň rýchly "Unboxing" tohto nádherného zariadenia 👍
Prekvapilo ma pomerne malé a tenké balenie telefónu
po otvorení ktorého nenasleduje hneď telefón (asi pre udržanie napätia 😀), ale najskôr druhé balenie obsahujúce potrebné príslušenstvo
balenie s príslušenstvom obsahuje základný balíček v podobe pinu na vysunutie šuplíka so SIM kartami, nabíjací a prenosový kábel, a samozrejme povinné texty.
Konečne prichádza na rád najdôležitejšia súčasť balenia -> samotné zariadenie -> "Predstavuje sa Vám jeho veličenstvo, Galaxy Z Fold 4" 🙂
Zatiaľ mám telefón len veľmi krátko a nemal som čas sa s ním zoznámiť, tak Vám prinášam aspoň fotografie tohto nádherného zariadenia 👍
K telefónu som si bol ešte včera vyzdvihnúť aj originálny obal Samsung Silicone Grip Cover, s parádnym pútkom na to, aby sa telefón lepšie držal a pracovalo sa s ním jednoduchšie 👍
Obal - hlavne jeho časť okolo vonkajšieho displeja - je skutočne tenučký a ľahučký. Preto sú na ňom plôšky na "nalepenie" na rám zariadenia, aby sa z telefón samovoľne nedával dole. Inak na telefóne pôsobí - na moje prekvapenie - skutočne dobre a samotný telefón sa s ním príjemne a jednoducho ovláda 🙂
Telefón mám na týždeň, čiže pokiaľ by Vás zaujímala akákoľvek informácia, záležitosť, alebo čokoľvek ohľadom telefónu, prípadne aj ochranného krytu, tak neváhajte napísať, Vaše otázky sa pokúsim zodpovedať 😉
Tak čo, páči sa Vám novinka Samsung Galaxy Z Fold 4? Uvažujete / Uvažovali by ste nad kúpou takéhoto zariadenia? 🙂
o 07-09-2022 10:20 AM
Mne sa Fold 4 páči a s mojou S22U len ticho závidíme, že má Snapdragon 8+ gen 1. Fold4/ Flip 4 sú veľmi zaujímavé ohybné zariadenia a som veľmi zvedavý kam sa za pár rokov posunú. Pre mňa ešte stále ponúkajú veľmi málo plusov a značný počet mínusov, aby som k nim prešiel. Preto zatiaľ nad kúpou ani neuvažujem, ale ako technologický nadšenec nevylučujem, že možno raz...
o 04-01-2023 09:23 AM
o 04-01-2023 10:25 AM
Dobrý deň.
Bohužiaľ, telefón som mal zapožičaný iba na pár dní. Moc som toho teda s ním nestihol. A nejaké dlhodobé skúsenosti už vôbec neviem posúdiť.
Pokiaľ sa o Fold 4, a s ním spojené dlhodobé skúsenosti zaujímate, skúste vytvoriť tému na hlavnej stránky Community. Určite sa tam nájde niekto, kto Vám na Vaše otázky odpovie 😉
04-01-2023 10:31 AM - upraveno 04-01-2023 10:31 AM