Zdravim, mam takyto problem:
Na Z Flip4 mi nefunguje display. Zacalo to v mieste ohybu, kde sčernel, no teraz uz aj horna a dolna polovica iba preblikava na farebno.
Na dotyk nereaguje, no reaguje na pripojenu myš cez usb, ale nevidim kde je kurzor.
Ked sa zamkne obrazovka, vidim info v always on.
Ked obrazovku odblokujem odtlackom prsta, cize always on zmizne a cely display zacne zas preblikavat na farebno a nevidno nic.
Telefon je v zaruke, cize ho mozem dat reklamovat, avsak servis trva na tom, ze ho musi po oprave komplet vymazat. A to je moj problem, lebo v nom mam takmer 500GB (vacsinou fotky a videa) dat a nie vsetko mam zalohovane.
Po poruche displaya, kym sa este ciastocne dal ovladat, som si zvacsil cloudy Google one na 2TB a taktiez OneDrive od Samsungu, teda Microsoftu na 1TB a zapol synchronizacie s nadejou, ze sa cely obsah z flip4ky zalohuje.
Teraz ako nahradny mobil pouzivam Samsung S9. Najprv som v nom sledoval, ako sa pomaly zaplna cloud a zaroven mi v nom pribudali albumy s fotkami, ktore mam vo flip4. Za 4 dni sa do OneDrive prenieslo cca 120GB, ale potom to zastalo a uz tyzden sa to nemeni.
V zflip4 mam cca 120 albumov, v ktorych je cca 65000 poloziek, to si pamatam.
V S9 vidim len 52 albumov a 22000 poloziek.
Skusal som aj neautorizovane servisy, v ktorych je mozna vymena displaya bez straty dat, avsak mobil uz udajne nebude vodotesny, plus padne oficialna zaruka. A taktiez cena opravy..
Nemate prosim nejake riesenie na tuto situaciu?
Dakujem.