Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Fold5 originální kryt a náhrada samolepící vrstvy

(Téma vytvořeno: 12-02-2024 09:34 PM)
198 Zobrazení
Možnosti
Máte někdo zkušenosti u originálního krytu pro Samsung Fold5 včetně S Pen s částí kryjící vnější display, která přestává držet? Lepivá část již dosloužila a nelepí. Je někde v prodeji náhradní samolepicí vrstva?
0 Like
8 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, podobný problém jsem řešil u Foldu4 a nic jsem bohužel nenašel. Řešením bylo buď koupit nový kryt, nebo v exponovaných místech použít obyčejnou oboustrannou lepící pásku. U Foldu5 jsem již kryt vůbec nepoužíval...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Možnosti
Děkuji za odpověď. Bez krytu bych měl o F5 strach, ale je fakt, že se mi bez krytu líbí, jak je o mnoho tenčí než s krytem, který z něj dělá cihlu.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Ona je to cihla i bez krytu - byť tedy oproti 4 daleko menší. Pro mě už je za mezí toho, co zvládnu nosit v kapse...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Pánové já to řešil takto. Za sebe musím říct, že to je lepší jak originál. Když jsem znovu lepil sklo, nemohl jsem sundat kryt. Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
CZK71.04 | DIYFIX 1 Roll 25M Adhesive Tape Heat Resistant Double-sided Transparent Clear Sticker for Phone LCD Repair Tool 1mm 2mm 3mm 4mm
https://a.aliexpress.com/_EHz4ghb
Možnosti
Děkuji. Také tuto pásku používám, ale netušil jsem,že lze koupit i tak úzkou. Tato páska opravdu rychle zatvrdne a drží neuvěřitelně. Lepil jsem s ní i díl na motorce, držel i přes mytí wapkou.
0 Like
Možnosti
Ještě je u shodného obchodníka varianta přímo pro mobilní telefony (asi snese i zahřívání) Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $3.62 | 3M Green Foam Double-Sided Tape 2mm/3mm/5mm For Mobile Phone Tablet Computer Electrical Appliance Repair Edge Screen Frame Glue
https://a.aliexpress.com/_EHYHq3X
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Jj, dá se pořídit 1mm. Já vzal rovnou tři rozměry ty nejmenší a používáme na vše. Ty odolné na teplo budou asi na displeje atp. uvnitř přístroje
Možnosti
S odstupem 3 měsíců potvrzuji, že nová páska kryt drží lépe než originální. 👌🏻✌🏻 Ještě jednou díky za tip.