Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zobrazení příchozího hovoru na celou obrazovku - nelze přepnout

(Téma vytvořeno: 08-11-2021 07:39 PM)
2627 Zobrazení
Pafr
Explorer
Možnosti
Oznámení příchozího hovoru se zobrazuje jen v okně, ne na celou obrazovku, což mi extrémně nevyhovuje. Pokud v aplikaci Telefon v nastavení přepnu na zobrazení na celé obrazovce, nic se nestane - příchozí hovory se nadále zobrazují jen v okně a ne na celé obrazovce. Po přepnutí do miniokna je výsledek stejný - nic se nezmění. Opakovany restart telefonu nepomáhá, stejně jako vymazání dat aplikace Telefon. Neřešil někdo? Cíl - zobrazení příchozích hovorů na celé obrazovce. 
0 Like
11 Odpovědi
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj.po nastavení mi to funguje normálně
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
TakhleScreenshot_20211108-202218_Call settings.jpgScreenshot_20211108-202121_Call.jpg
0 Like
Pafr
Explorer
Možnosti
Díky. To je zajímavé - podle prvního obrázku mě tam úplně chybí druhá nabídka - zachovat hovory v místním okně. Prostě jí tam nemám. Předpokládám, že je něco špatně - nevidím jí, ale bude nastavena "zachovat". Tak pokrok, ale jak se k ní dostat 🙄
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Zkusil bych jen vypnout a zapnout telefon.pokud se nepovede,tak i nápovědu v nastavení
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Cesta tedy ....nastavení....kliknout na lupů a napsat do řádku .... místníScreenshot_20211108-205004_Settings Suggestions.jpg
0 Like
Pafr
Explorer
Možnosti
Díky za snahu, ale tohle mi to nenajde. Jdu udělat tovární nastavení, protože už nevím...
Pafr
Explorer
Možnosti
Tak už cajk. Nakonec stačilo dát obnovit původní nastavení, do továrního jsem nemusel. Ale tu spodní nabídku v menu telefonu stejně nemám 🤔 Důležité je, že Fold dělá, co potřebují. Velké díky za pomoc. Vážím si toho 👌
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Tak paráda
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Pafr,

Váš příspěvek jsem zaznamenal až teď a aktuálně mám k dispozici Fold 1 i Fold 2 a díval jsem se tedy do nastavení a skutečně na obou zařízeních mám stejné možnosti zobrazení hovoru při používání aplikací, tak jak posílal obrázek uživatel @spankyman. Na obou telefonech to bez problémů funguje. Je tedy možné, že se u Vás něco "seklo" a obnovení původního nastavení tomu pomohlo. Každopádně je dobrá zpráva, že vše již funguje a jde to tak jak jste potřeboval👍.

Pěkný den.

0 Like