Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Flip 3 fold

(Téma vytvořeno: 11-11-2021 07:47 AM)
686 Zobrazení
ubbytor
Journeyman
Možnosti
Jak vypnu systémové Ui? Pořád mi zapíná režim nerusit a nejde to vypnout 
0 Like
22 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @ubbytor,

prosím, jen pro upřesnění - když otevřete režim Nerušit, nemáte zde nastavený nějaký plán, který by Vám to automaticky zapínal? 

Nikdy jsem se nesetkal s podobným problémem, že by mi systémové UI samo zapínalo režim Nerušit když bych to nechtěl...

Já mám tento režim nastavený v čase od 22.00 - 05.30 hodin, takže v tento čas se mi automaticky zapíná.

Screenshot_20211111-075145_Settings.jpg

0 Like
ubbytor
Journeyman
Možnosti
Ano ten se mi tam taky automaticky nastaví i když ho odstraním
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Pošlete sem, prosím, Váš screen obrazovky, jak to máte nastavené. Pravděpodobně by to vyřešilo uvedení telefonu do továrního nastavení, ale nejprve bych raději viděl toto nastavení, než se hned pouštěl do továrního obnovení telefonu...

0 Like
ubbytor
Journeyman
Možnosti
Mám to takhle, pak třeba sednu do auta tak se to zapne, nebo když jdu jen ven na procházku....Screenshot_20211111-080723_Settings.jpg
0 Like
ubbytor
Journeyman
Možnosti
A do továrního nastavení jsem to dával dvakrát už
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Pokud to máte například v souvislosti s automobilem, může tam být nastavena nějaká automatizace, která tento režim automaticky zapne. Ještě bych se tedy podíval do Oprávnění Nerušit - zde by to mohla dělat například aplikace Android Auto a také bych zkontroloval Režim Čas spánku.

Screenshot_20211111-082001_Settings.jpg

0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, napadá mne jestli nemáte zapnutou synchronizaci s hodinkami,kde je režim zapnutý
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

A když jste dělal tovární nastavení, provedl jste kompletní obnovení ze zálohy nebo jste měl čistou instalaci?

Ještě bych vyzkoušel, zda toto dělá v Bezpečném režimuhttps://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/safe-mode-v%C3%ADte-jak-si-aktivovat-bezpe%C4%8Dn...

0 Like
ubbytor
Journeyman
Možnosti
A zase se mi to zaplo... hodinky nemám a měl jsem to vyple jak jste viděli, řeším to už 3 týdny a už fakt nevím co Screenshot_20211111-082822_Instagram.jpg
0 Like