Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Z flip 3 folie

(Téma vytvořeno: 19-12-2021 10:52 PM)
1051 Zobrazení
IceBreaker666
Explorer
Možnosti
Dobry den,

Resil tady nekdo uz jestli se da vymenit folie na displej z vyroby? Zaci byt poskrabany asi od prachu a rad bych jej vymenil, ale nikdy nic neni k sehnani od samsungu. Nicmene od jinych znacek neco je, ale samsung zase pise, ze nalapeni tech skel ci folii se narusi ta jejich folie a tim padem se ztrati zaruka 

Predem diky 
17 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak já k servisu nemám výhrady. Mně to říkali, když jsem tam byl prodávat mobil na protiúčet, tzn. asi měsíc po zahájení prodeje. To je ještě dost brzo na to, mít dostatek náhradních dílů,. když je navíc celosvětová krize. A navíc asi nikdo nečekal, že by to někdo potřeboval tak rychle (myšleno po měsíci).

Jinak pokud to budete řešit, bude super, když sem pak napíšete, jak to probíhalo. Přece jen reálná zkušenost je něco jiného, než nějaké vyjádření.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
IceBreaker666
Explorer
Možnosti
To mate vlastne pravdu, to bylo dost brzy na vymenu. Asi neni na miste hanit servis. Jen by mohlo byt nekde vice o tech foliich. Samozrejme jakmile to bude vyresene a nejakym zpusobem vymenene tak zde napisu jak to probihalo atd atd. A deluji za Vas cas.
Members_F65rhym
First Poster
Možnosti

Dobrý den,máte nějakou odpověď za tu dobu? Mě bylo řečeno výměna 500Kc. Díky

0 Like
5ta1da
Voyager
Možnosti

Jen doplním, že u svého Flipu 3 jsem fólii sundal hned 1. den (dělám to tak u každého mobilu) a i po půl roce displej naprosto v pořádku. Čili pokud člověk není prase, žádná fólie není nutná.

Georgeisboss
Apprentice
Možnosti
Ahoj, já měnil folii na Flip 3 v lednu, v dubnu znovu a nyní musím zase. Pokaždé se mi odlepuje v prostředku telefonu, začíná to v pravé části telefonu v místě ohybu a za 1 - 2 dny se to rozleze přes celou šířku telefonu. To už ale při zavírání praská a to dost nepříjemně. Takže při každé výměně musím jet do centra Prahy ( Ječná ulice ), jestli zrovna folii mají skladem. Jelikož tam neberou skoro vůbec telefony, musím to zkoušet osobně. Pokaždé tam nechám 500kč, protože na folii se záruka nevztahuje, přitom je již od výrobce a sám si ji vyměnit nesmím kvůli ztrátě záruky. Je to pěkně otravné a abych jezdil a platil každý druhý měsíc 500kč, tak to telefon raději prodám a uz si ho nikdy nekoupím. Výrobce by měl zákazníka varovat předem o tomto problému. Takže přeji hezký den a brzy navidenou v Samsungu na výměně fólie:-(
DM1977
Apprentice
Možnosti
Čau nasadil jsem si sám hidrogelovou fólií ... žádné bublinky a asi lepší než ta původní...cena fólie na předek vnitřek cca 380 Kč...kdo je šikovný nouproblemo
0 Like
Members_gmaB7TC
First Poster
Možnosti

Měnil jsem včera folii v servisním středisku v Brně. Výměna byla zdarma v rámci záruky. Prý je to novinka, která platí 2 měsíce. V rámci záruky je výměna jednou zdarma, pak placená.

0 Like
Dandala
First Poster
Možnosti
Mohu poprosit kde stredisko v Brně je? Potřebovala bych taky vyměnit prasklou folii v ohybu na Z flip 3 . Děkuji za zprávu
0 Like