Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Re: Critical Issue with Galaxy Z Fold 4 After One UI 7.0 Update

(Téma vytvořeno: před 3 týdny)
117 Zobrazení
Karlovarak
Pioneer
Možnosti

Bohužel takto postižených aktualizací ONE UI 7 je nás víc. Bohužel za 4 měsíce nepřišla žádná snaha Samsungu tento problém vyřešit. Žádné informace, jen hra na mrtvého brouka. Já musel narychlo kupovat nový mobil a čekám zda tuto chybu napraví ONE UI 8. Až nový doslouží další již nebude Samsung , ale nějaká konkurence. Toto chování a přehlížení vlatních chyb mě velmi uráží. 

translete:

Unfortunately, there are more of us affected by the ONE UI 7 update. Unfortunately, in 4 months, there has been no effort from Samsung to solve this problem. No information, just playing dead. I had to quickly buy a new phone and I'm waiting to see if ONE UI 8 will fix this error. When the new one reaches its end of life, the next one will no longer be Samsung, but some competitor. This behavior and ignoring its own errors offends me very much.

0 Like
8 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň ,aký kritický problém ste mali na folde-4.Ja zatial problém na mojom foldiku-4 neregistrujem.
0 Like
Karlovarak
Pioneer
Možnosti
Měli to jen určité verze. Mě to začalo nefunkční Wi-Fi a Bluetooth, potom USB a nakonec se začal vypínat při zavření. Jako vadu kabelů jsem to vyloučil protože když byl na zdroji tak šel zavírat normálně bez restartu.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Skúste prevádzku v bezpečnostnom režime,či to bude funkčné alebo nie.
0 Like
Karlovarak
Pioneer
Možnosti
Není, bylo zkoušení i v nouzy. Telefon byl i diagnostikovan. Všichni tvrdí kabel v kloubu. Ale na zdroji funguje normálně.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Ono môže byt problém s flexi kablom v pante, ak odstavíte šťavu do batérie a znefunkční niečo a pri zdroji energie to nabehne ,môže byť problém v batérie ale aj prenos energie z batérie cez povestný pant do dosky.Skúsil by som továrenské nastavenia a ak by to bolo stále nefunkčné ,určite by som navštívil servis na kontrolu káblu v pante.
Karlovarak
Pioneer
Možnosti
Vše co šlo zkusit bez opravy se zkoušelo. Přehráli i software. Pokud to ani tato aktualizace nerozhybe tak půjde do koše. Cena opravy je vyšší než jeho hodnota.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
To veru áno🖐
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako už písal aj kolega, tak to bude najpravdepodobnejšie poškodený flex kábel a nebude to softvérom. Skutocnosť, że pri pripojenom kábli to funguje, tento problém vôbec nevylučuje.
_

Pomohla táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší :smiling-face: