Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme cu Samsung Z FLIP 256 GB

(Subiect creat la: 10-08-2021 01:39 PM)
2350 Vizualizări
MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
Mi se refuza garantia pt acest telefon care a cedat in locul unde se rabateaza. Cei de la care am cumparat sunt Quickmobile si Service Return, cei din urma se ocupa de garantie pt ei. Sunt profund dezamagit de modul lor de lucru, de cum pun problema, de faptul ca nu vor sa-mi repare telefonul. Le-am facut plangere la ANPC, daca nu se rezolva ii voi da in judecata.
Voi ati mai avut probleme cu aceste 2 entitati???
24 Răspunsuri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Suna la Samsung România și vorbește, poate rezolvi ceva .....
0 Aprecieri
MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
Am sunat acum 30min aprox, mi au zis ca Quickmobile vand telefoane care nu sunt pt piata din UE si pt asta nu ma pot ajuta cu garantia....mi se pare incredibil. Eu de sa stiu cand am cumparat telefonul de la Quickmobile ca nu o sa am garnatie intr-o situatie de genul asta....
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Îmi pare rău să aud asta ... mai sunt discuții pe alte forumuri legat de Quickmobile ci probleme la fel . Foarte urat din partea lor .
0 Aprecieri
mihai278
Voyager
Opțiuni
Tipic samsung
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce vina are Samsung ca cineva cumpara un telefon care este destinat unei alte piete cu totul?

E vina noastra ca nu ne informam suficient inainte de cheltui o suma de bani.

mihai278
Voyager
Opțiuni
Lasa povestile astea. Doar la samsung e asa.telefon luat din germania,nu vor sa il faca in romania. Nici xiaomi si nici apple si nici oppo nu fac asa.imi place samsung insa pe partea de suport sunt praf.din cauza asta au si pierdut clienti gramada. Hai sa fim seriosi si sa vedem realitatea
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ma indoiesc. Daca e luat din EU nu ai problema cu garantia si reparatia in centre Samsung.

Cele de la QuickMobile sunt aduse de prin Emirate sau cine stie de unde.

Ai patit tu sa mergi intr-un centru Samsung si sa iti refuze reparatia la un telefon din Germania (luat pe canal oficial si cu dovada achizitiei)?

0 Aprecieri
MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
Nu am intalnit asemenea problema pana acum. Nu am stiut ca trebuie sa intreb eu daca tel este pt piata asta sau nu, daca in caz de prob imi vor rezolva prob pe garantie. Mi se pare aberant sa fac atatea cercetari pt a cumpara un telefon. Este samsung, este original, este cumparat pe fct, din Ro, pai atunci sa-l repare in Ro.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sfat: nu mai luati produse de la companii din astea. Limitati-va la retaileri mari daca vreti sa evitati astfel de probleme.

MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
M-am.invatat minte!
mihai278
Voyager
Opțiuni
Am avut luat din germania.nu te mai indoi.suportul este praf.dar este bine ca lumea care cumpara flagshipuri are probleme de genul asta. In acest fel putem vedea toti cum functioaneaza suportul asta. Am avut s10+ luat din germania. Nu isi facea updateuri.m-ai trimis in germania. Noroc ca i-am pus firmware de ro si ***** a mers. Oricum. Il compatimesc pe MaeiusDanielR. Sunt sigur ca data viitoare sa va gandi mai bine la ce brand va alege
MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
Sunt fan, sau am fost fan Samsung pana acum, Tv uri si telefoane, dar acum cu asta.... Am sunat la Samsung si mi-a spus ca sa sun la Quickmobile si sa rezolv cu ei....iar ei nu raspund la telefon. Unul singur au...
mihai278
Voyager
Opțiuni
***** cum am spua.tipic samsung.ditamai compania si la suport sunt praf.nu stiu daca mai e vreo companie de genul asta (tel mobile ma refer)care sa aiba garantie pe zone sau mai rau,pe tari. In fine.bafta,sper sa reusesti sa rezolvi ceva
Mai poti incerca sa iei legatura cu samsung din tara pentru care e facut felefonul. Eu am mai avut unul pe emirate si mi-ailu spus sa il trimit la ei in garantie.plateam doar transportul. E bataie de cap,dar la cat de scump e tel,merita sa incerci. Am luat legatura cu ei pe samsung chat parca
0 Aprecieri
MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
Le-am facut deja plagere la ANPC. Daca nu se rezolva, ii dau in judecata, nu au decat sa gaseasca solutii.
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Un sfat, nu mai cumpărați nimic de la firme care pot dispărea până îți expriră produsul. Suportul la garantie al acestor firme este zero. Folositi clasicii, emag(nu partenerii), altex sau firme producatoare.
MariusDanielR
Journeyman
Opțiuni
Sa nu spun ca la partenerul celor de la Quickmobile, adica Service Return au un numar cotra cost in euro, am vorbit cu ei 5min si am platit 80 de lei. Iar la cri de la Quickmobile sun la numarul lor afisat pe pag lod de pe fb si nu raspunde nimeni....
Members_Dkd9ZjA
Student
Opțiuni

Sunt client vechi Samsung. Cred ca am avut peste 10 telefoane de la ei si in general am fost foarte multumit, nu am folosit garantia, pana cand am achizitionat Z flip3. Din pacate, ***** doar doua luni, displayul s-a crapat in zona unde se pliaza. Problema si mai frustranta incepe apoi cand cei de la garantie iti spun ca este un defect provocat mecanic si nu este suportat de garantie. Este foarte frustrant cand ai grija de telefon, ***** doua luni cand il deschizi, din senin il vezi  crapat si devine inutilizabil, il trimiti la garantie si te suna de acolo sa iti zica ca un diplay nu se sparge singur, deci eu l-am spart (vina mea ca l-am pliat). Asta in conditiile in care la o simpla cautare pe google, pare ca este o problema generala, multi clienti semnaland displayul crapat de-a lungul zonei unde se pliaza.   Reparatia costa 1900 lei. Sa platesc oare aceasta suma si ***** doua luni poate o iau de la capat?

Imi pare rau Samsung, pe mine m-ati pierdut. Si nu neaparat pentru calitatea slaba a display-ului de pe Z Flip3, cat pentru modul in care va tratati clientii care ajung la service in perioada de garantie.

Telefon achizitionat de la Telekom Romania, service-ul care se ocupa de garantie se numeste Genersis. Am sunat si la Samsung - au spus ca ei nu stiu de vreo problema cu display ul, si nu ma pot ajuta. @MariusDanielR, ai reusit ceva cu ANPC?

0 Aprecieri
The_boar
First Poster
Opțiuni
Salut,
Mie mi l au reparat cei de la Samsung de pe Iuliu Maniu .
Cca 600 lei. Inlocuit display la Z flip 2.
Astazi l am luat.
0 Aprecieri
Mariozed
First Poster
Opțiuni
Si eu la fel nu vor să il faca in garantie ce sa mai fac ?
0 Aprecieri
DRE43
First Poster
Opțiuni
Samsung Galaxy Flip Z4 mi se închide când îl pliez. Ați întâmpinat problema aceasta?