Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s kloubem a fólií

(Téma vytvořeno: 19-06-2023 07:48 PM)
3001 Zobrazení
Raduzzo
First Poster
Možnosti
Ahoj všem,
Chtěl by se zde zeptat jestli už někdo řešil podobný problém jako já u Z flip4.

1. Už podruhé během 1 roku se mi v místě ohybu displeje odlepuje ochranná fólie. Poprvé se to stalo po cca 2 měsících používání. V servisu mi řekli,že to je nějak brzo,ale v záruce nalepili novou. Nyní po cca 8 měsících se odlepuje znovu. 
 2. Větší problém mám s kloubem ,telefon fungoval bezchybně, nyní jsem si všiml,že když ho otevřu, tak se neotevře do roviny. Docela dost mi to vadí,protože,když ho položím otevřený na stůl tak se houpe.

Díky za info R
0 Like
7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Raduzzo
tady asi můžu doporučit jediné a to opět kontaktovat servisní středisko. Flip4 je prostě skládačka, má nějaký mechanismus a tady si sám nejspíš neporadíte. Pokud jste s tím nevyváděl vylomeniny, měli by reklamaci uznat.

0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, vyřešil bych to cestou reklamace, a poté bych se toho raději co nejrychleji zbavil. Zakoupil bych standartní telefon z řady S, ale je to jen můj názor.
0 Like
Raduzzo
First Poster
Možnosti
Díky za komentáře, reklamovat samozřejmě budu,ale zajímalo mě spíš jestli už ten kloub někdo řešil a jak bylo vyřešeno. Fólii vím,že mi nalepí novou. Flip jsem kupoval pro jeho velikost, už mě omrzela ta velká pádla.
Nevíte jestli mi poskytnou náhradní telefon na dobu reklamace? Mám totiž eSim a doma nemám žádný telefon,který eSim podporuje. Díky
0 Like
Brunozbruna
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, za chvíli budu mít flip 4 rok a cca v půlce jsem měnil fólií v rámci záruky v ohybu začala jakoby "praskat" prostě rýha. Nikoliv odlepování apod. Kloub žádné problémy nevnímám. Používám mobil "naplno" otvírání a zavírání a nevnímám teda zásadní problém. Používám ještě kryt Spigen což se mi osvědčilo už u předchozích telefonů Samsung.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, kloub řešit musíte, protože pokud se telefon nedá dokonale rozevřít, nejde nalepit nová fólie. Určitě reklamujte co nejdřív. Sem tam se to stane, stejně jako se sem tam objeví jiné problémy u jiných telefonů.

Ohledně zapůjčení jiného zařízení, ověřoval jsem to, ale bohužel ne.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_CYwHLhq
First Poster
Možnosti

Zdravím,

Ano řešil jsem to již 4x, naposledy my vrátili peníze.

0 Like
CZIvo
Pioneer
Možnosti
Resil jsem totozny problem s foldem2 pred asi rokem a pul, telefon asi po 3 mesicich pouzivani nesel uplne otevrit, pak se zacala loupat folie.. poslal jsem do servisu, folie vymenena, nic vic. Po celkem 9 mesicich se kloub zasekl a telefon misto na 180, sel otevrit tak na 160°, servis - po tydnu mail, ze jsem si to zpusobil sam "vyvijenim tlaku na kloub", cena opravy 20.000, poslal jsem je do haje a po dvou mesicich, kdyz mi milostive vsp data vratilo muj neopraveny telefon jsem strhl ten vnitrni display a ten kram byl vevnitr uplne napechovanej prachem, drobkama, vlasama a ja nevim cim.. kdyz se odtamtud ten ***** vybral pinzetou a vyfoukal, ram sel otevirat uplne normalne. Takze telefon za 35.000 vydrzel zhruba 9 mesicu pouzivani a i kdyz byl pojistenej pres to samsung care+, bylo mi to prd platne. Fold 2 letel do kose.
0 Like