Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Folia na displeji odlepenoe Z fold 4

(Téma vytvořeno: 05-12-2023 11:52 AM)
589 Zobrazení
Denďo
Explorer
Možnosti
Dobry den,mam z fold 4 kupovaný ako novy vo februári 2023. Folia na velkom displeji sa odliepa v ohybnej casti. Mam v ramci zaruky narok na jej bezplatnu vymenu a akym sposobom mam postupovat?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ sa nejedná o mechanické poškodenie displeja (to posúdi servis), tak by mala byť v cene bezplatná výmena fólie:

https://www.samsung.com/sk/support/mobile-devices/galaxy-z-flip-fold-skladacie-telefony/

Dôležité je, aby výmena fólie prebehla v autorizovanom servise (ZOZNAM STREDÍSK ) spoločnosti Samsung.

Všetky dôležité informácie a postupy k výmene fólie nájdete v prvom odkaze 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pokiaľ sa nejedná o mechanické poškodenie displeja (to posúdi servis), tak by mala byť v cene bezplatná výmena fólie:

https://www.samsung.com/sk/support/mobile-devices/galaxy-z-flip-fold-skladacie-telefony/

Dôležité je, aby výmena fólie prebehla v autorizovanom servise (ZOZNAM STREDÍSK ) spoločnosti Samsung.

Všetky dôležité informácie a postupy k výmene fólie nájdete v prvom odkaze 😉

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,dajte potom vedieť ako dopadnete 😉🖐
0 Like
Denďo
Explorer
Možnosti
Musim si zatiaľ zohnať druhy samsung,kym mi pride fold zo servisu,jedno je iste s foldom koncim.ja nemienim každý rok posielat mobil do servisu a to ho ozaj setrim
Berenion
Explorer
Možnosti
Zatiaľ mne drží dosť dobre na Fold 3 ale časom určite k tomu dôjde... Videl som recenzie na YouTube v ktorých jednoducho fóliu odstránili a displej stále je v perfektnom stave. Uvažujem nad tým aj ja... 😀
0 Like
Denďo
Explorer
Možnosti
Ja ho poslem do servisu,ale na budúci rok ho strelim a kupim radšej S ultra
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Som vlastnikom foldu4,zhruba rok,zatiaĺ v pohode,ale pokukujem po S-24 ultra.Ked pride a dá Samsung dobrú cenu,nie ako nové auto👍,pojdem asi do toho.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Ceny pôjdu s takmer istou určitosťou oproti minulému roku hore 😉

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
S tým počítam,ked sa uz cena foldu5-512 Gb bližila k cene okolo 1800 e.Uvidíme, čím Samsung k akcii a bonusom k S-24 ultra prekvapí.😉👍🖐
0 Like
Denďo
Explorer
Možnosti
No mobil je v servise uz druhy den, vyzerá to tak,ze prelepenie folie musi byt ozaj náročné.akonahle sa niekedy vrati zo servisu,okamzite ho davam do vykupu,ja nemam nervy toto riesit ozaj kazdy rok a dovi dopo skladacie mobily.
0 Like