Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Recenze Galaxy Z Fold7, Z Flip7 nebo Z Flip7 FE – získej bonus za recenzi

(Téma vytvořeno: Neděle)
57 Zobrazení
CommunityBlogger
Samsung Official
Možnosti

banner fold.jpg

Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.

Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?

Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.

Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:

🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7

🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip

Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.

Uthred117
First Poster
Možnosti
So I just went on a whim to a Samsung store at Palladium today, wanting to ask, what the deal is with pre-ordering the Fold 7 and to my surprise they offered to sell me one today. So of course I had to get it because I was so looking forward to it. I had in the past the fold 3 and the fold 4 but then I upgraded to the s24 Ultra and I regretted my choice since. I love the foldable design of the Fold phones and couldn't wait to get back to it. First off I am really impressed at how thin the phone is. I wouldn't have thought it possible. Also the crease in the middle is practically gone which is amazing. I tried the the camera and the pictures look beautiful though I'll have to make more to try out all the features. The multitask windows are also a great upgrade. Only downside for me right now is that it does not support the S Pen which I used to use quite a lot but that's quite a minor thing. Can't wait to start using my Fold 7 day-to-day and exploring all it features.

0 Like
Helena454M
First Poster
Možnosti

Fold 7 je úžasně tenoučký a hlavní fotoaparát z S25 Ultra je opravdu bomba. Jen trošku mrzí absence S penu. Ve Foldu 6 to nebylo špatně řešené, že se dal koupit kryt právě s S penem. Ale jinak jsem opravdu mile překvapena. Je to už moje druhá skládačka a mně osobně dokáže hodně usnadnit práci. Nemusím nikde tahat tablet či notebook. Na klasický mobil bych už asi nepřešla. Za mě maximální spokojenost 😊

0 Like
Resist
Apprentice
Možnosti

Samsung Galaxy Z Fold 7 překvapí lehkostí, rychlostí a elegantním designem. Displej je nádherný a skládání působivé. Přechod ze starého telefonu díky Smart Switchu je snadný a rychlý. Ideální volba pro ty, kdo chtějí výkon i styl v jednom zařízení.

Za mě naprostá spokojenost. 

0 Like
TomasLobl
First Poster
Možnosti

Musím říct, že Z Fold 7 předčil moje očekávání. Elegantní smartphone, který nezabere víc místa než běžný mobil. Navíc je překvapivě lehký a dobře se drží. Celkově jsem maximálně spokojený. Fold 7 není jen stylovka, ale opravdu užitečný a promyšlený kus techniky, který posouvá možnosti mobilů o kus dál.

• Displej je nádherný – jasný, plynulý, s jemným rozlišením.
  • Telefon je extrémně rychlý – zvládá multitasking naprosto bez problémů.
  • Skvělé foťáky – hlavně portréty a fotky za horšího světla.
  • Baterie mě mile překvapila.
  • Cena by mohla být o něco nižší – ale vzhledem k tomu, co všechno Fold 7 nabízí, se to dá pochopit.
0 Like
TomasLobl
First Poster
Možnosti

Musím říct, že Z Fold 7 předčil moje očekávání. Elegantní smartphone, který nezabere víc místa než běžný mobil. Navíc je překvapivě lehký a dobře se drží. Celkově jsem maximálně spokojený. Fold 7 není jen stylovka, ale opravdu užitečný a promyšlený kus techniky, který posouvá možnosti mobilů o kus dál.

• Displej je nádherný – jasný, plynulý, s jemným rozlišením.
  • Telefon je extrémně rychlý – zvládá multitasking naprosto bez problémů.
  • Skvělé foťáky – hlavně portréty a fotky za horšího světla.
  • Baterie mě mile překvapila.
  • Cena by mohla být o něco nižší – ale vzhledem k tomu, co všechno Fold 7 nabízí, se to dá pochopit.
0 Like
wacatko
Student
Možnosti

Víkend s Galaxy Z Fold 7 v modré: Zásadní změna! Konečně tenký (8,9 mm) a lehký (215 g) – v kapse působí jako běžný telefon. Vnější 6,5" displej s poměrem 21:9 se konečně dá pohodlně ovládat jednou rukou. Po rozložení dostávám 8palcový tabletový zážitek s méně viditelným záhybem.

Hlavní fotoaparát dostal upgrade na 200Mpx – kvalita fotek je konečně na vlajkové úrovni. Snapdragon 8 Elite zvládá vše plynule, multitasking je skvělý.

Negativa: baterie vydrží jen den, telefon se kvůli kamerové liště kýve na stole a může chybět S-Pen. Ale celkově je to první Fold, který funguje jako normální telefon! 

Members_Vekk2Wl
First Poster
Možnosti

Moja prvá skúsenosť so skladačkou. Telefón padol v zloženom stave do ruky ako uliaty. Už pár rokov sledujem skladačky od Samsungu, no doposiaľ ma žiaden z predchádzajúcich modelov nepresvedčil natoľko aby som si jeden zaobstaral. Rozmery zariadenia na jednotku, kamera tip-top, na multitasking telefón ako stvorený - v mojom prípade slúži doslova ako náhrada PC. Pri priamom pohľade na display je pánt v rozloženom stave doslova neviditeľný. Zatiaľ palec hore a pevne verím, že sa toto tvrdenie potvrdí i s odstupom času.

Menším negatívom je skrz minimalistickej hrúbky zariadenia jeho otváranie do „rozloženého stavu“, no to by mohli vyriešiť určité typy krytov.

0 Like
fremycz
Pioneer
Možnosti

Prvních 48 hodin se skládacím telefonem prozradil ty nejdůležitější dojmy a zaplavil obavy, které před nákupem můžeš mít. 7. generace Folda posunula z původní myšlenky ovládat vnější displej jednou rukou na novou úroveň. Nejen, že to stále lze ale na jeho šířce (72,8 mm) se také lépe čte. Široký je téměř jako Galaxy S23+.  Pro vícepráci se nabízí rozevřít lesklý vnitřní displej s 8". Lesklý povrch může být hůř čitelný s odlesky, i když jsou s odolným sklem potlačeny. V otevřeném stavu je to podobný pocit jako mít v ruce menší běžnou čtečku elektronických knih. Taky je dobré si představit možnosti použití. Kromě zmíněného čtení také pomůcku záchytných bodů na prezentování, přepis poznámky přímo do vedle otevřeného e-mailu apod.

Ta tenkost působí tak ladně a lehce. 215 g je výborně rozloženo do celé plochy. S tenkostí přichází obavy slabší baterie. Baterie se však hned od spouštění trénuje stylu využívání majitele. Není třeba se obávat denní výdrže (cca 11 hod - toto není doba zapnutého displeje) v kombinovaném použití. Já mám radost ze známého software prostředí One UI, propojenosti Samsung ekosystému zálohy, sdílení 5G dat aj.

+ min. 12 GB RAM nabízí rychlou odezvu

+ snadná přenositelnost a jistota držení

+ snadno čitelný displej a vysoký jas

- rychlé vybíjení baterie při náročném použití

- vysoká cena

- vnitřní selfie kamera mohla být v rohu

0 Like
FilipJFraj
First Poster
Možnosti
Galaxy Z Fold7 je můj první skládací telefon a jsem z něj nadšený. Kombinace klasického displeje a rozkládacího hlavního panelu je skvělá na multitasking, sledování videí i práci. Zpracování působí velmi prémiově, pant je pevný a chod plynulý. Oceňuji také češtinu v Galaxy AI – například shrnutí článků a přepis hlasu fungují výborně. Fotoaparát odvádí skvělou práci za denního světla i v noci a výdrž baterie je příjemným překvapením. Opravdu špičkové zařízení, které mě baví používat každý den.
0 Like
MartinoGalla
First Poster
Možnosti
Samsung Fold 7 je uz moj treti Fold v rade a musim povedat ze sa zlepsuje z modelu na model. Tenke prevedenie sadne uzasne do ruky a vacsi vonkajsi displej je plnohodnotne pouzitelny ako bezny smartphone. U minuleho modelu Fold 6 som rozkladal zariadenie castejsie, u Fold 7 vyriesim vela uz z vonkajsieho displeja. Fotoaparat je tiez o dimenziu vylepseny a konecne sa vyrovna spickovym modelom. Fotografie su uzasne a makro zaostrovanie je dalsi level fotografovania. Pre mna velkym sklamanim je absencia Spenu ale ten tenky displej si samozrejme vyziadal nejaku dan, pera je vsak velka skoda. Zatial mam mobil bez obalu a v otvorenom stave je az neprirodzene tenky a zatial si zvykam, ale verim ze s obalom to bude lepsie. Pant je opat o nieco pevnejsi, az na tolko ze pri otvarani kladie taky odpor ze to chvilu trva si najst fintu na to ako ho otvorit. Obal by mohol riesit aj tuto malickost. Vyuzitie mobilu na pracu je na neuveritelnej urovni vyuzitia. Multitasking funguje spickovo a plinule. Investicia do 1T verzie sa urcite oplatila, ta 16 RAM zabezpecuje ze mobil je tak neuveritelne vyladeny ze som nezaregistroval najmensie zaseknutie pri akejkolvek zatazenosti. Celkovo hodnotim pokrok z Fold 6 na Fold 7 ako skok do novej dimenzie !!!

Ak by som mal odporucit ci uz prechod zo starsieho modelu Fold6 alebo z Ultra modelu na Fold 7, tak oboje ma len a len vyhody. Kompaktne zariadenie ktore po otvoreni sluzi ako plnohodnotny 8 palcovi tablet. Takze len a len plus a velky palec hore 👍
0 Like