Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Display fold 4

(Subiect creat la: 23-07-2023 04:07 PM)
2666 Vizualizări
AlinNeculita
Explorer
Opțiuni
Salutare tuturor! Voiam sa intreb cati dintre voi ati avut probleme cu folia de pe display-ul mare la galaxy fold 4? Eu deja ***** 9luni a trebuit sa il trimit la service. Din ce stiam, riscurile sa apara situatia asta la galaxy fold 4 sunt semnificativ mult mai scazute decat in cazul foldului 3.
1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, riscul de aparitie este mai scazut la fold 4 comparativ cu 3 dar depinde totusi si de regimul de utilizare, cat de des il depliezi, etc.

Pe comunitate nu am vazut multi care sa raporteze problema dar au fost cateva cazuri si exista si posesori de Fold 3 care au fost nevoiti sa schimbe display-ul deoarece s-a crapat in zona de pliere

Din fericire, genul acesta de probleme stiu ca sunt acoperite de garantie, intrebarea este ce faci ***** trecerea acesteia.....

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, riscul de aparitie este mai scazut la fold 4 comparativ cu 3 dar depinde totusi si de regimul de utilizare, cat de des il depliezi, etc.

Pe comunitate nu am vazut multi care sa raporteze problema dar au fost cateva cazuri si exista si posesori de Fold 3 care au fost nevoiti sa schimbe display-ul deoarece s-a crapat in zona de pliere

Din fericire, genul acesta de probleme stiu ca sunt acoperite de garantie, intrebarea este ce faci ***** trecerea acesteia.....

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Members_BvdAjIF
First Poster
Opțiuni

se poate posta o adresa sau un nr de telefon de la un centru autorizat de samsumg unde se poate schimba o folie la un telefon samsung folt 3 ?

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
In link-ul de mai jos gasesti lista centrelor autorizate de service cu adresa si numar de telefon

https://www.samsung.com/ro/support/service-center/

0 Aprecieri
law
Helping Hand
Opțiuni
Salut
Dețin acest model(Z Fold 4) și nu am avut aceasta problema încă,dacă faci referire la acea folie care e pe ecranul mare.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce s-a întâmplat, mai precis, după nouă luni? Și ce răspuns ai primit de la service?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
AlinNeculita
Explorer
Opțiuni
Salut. Incet incet, folia de pe ecranul interior se dezlipea pana cand s-a dezlipit complet pe centru. Am facut o cerere de service prin call center la Samsung, iar ***** ce am trimis telefonul prin curier, ***** o saptamana l-am primit si este ca nou. Folia pe care au inlocuit-o cei de la service, pare mai bine pusa decat cea originala😁. Toata procedura nu a costat nikoc din partea mea, iar personalul de la service, implicit call center-ul au fost profesionisti si serviabili.
0 Aprecieri
LoudGaming
Pathfinder
Opțiuni
Si eu am avut probleme de genul asta pe fold3,nu pe 4
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Într-adevăr, riscul este mai mic, dar depinde și de utilizarea telefonului.
Dacă l ai pliat de en-ori fără motiv, cedează mai repede.
În caz de nu ai făcut asta, sunt șanse sa vorbim de ceva probleme din fabrica.
0 Aprecieri
AlinNeculita
Explorer
Opțiuni
Am si scris mai sus, nu l-am pliat de foarte multe ori, 80-90% din interacțiunea cu telefonul, o faceam cu ecranul mic. Tind sa cred ca a fost ceva de fabrica, imi parea ca avea o bula mica de aer inca de cand l-am desigilat. De aia am si spus in comentariul xe mai sus ca cei de la service , au aplicat folia acum mai bine decat cea originala...
0 Aprecieri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salutare. Dacă este doar folie, samsung o schimba O SINGURA DATA gratis.
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Eu am pățit și la fold 4 ( nu am exagerat cu "inchide - deschide) și la flip 4. Se pare ca nu am avut noroc.
0 Aprecieri
MarianL
Explorer
Opțiuni
Folia originala e groasa si proasta. Cauta altceva.
0 Aprecieri
Bodo10
First Poster
Opțiuni
Salut, astăzi au apărut primele umflaturi pe zona de pliere..
0 Aprecieri
Meke
First Poster
Opțiuni
Salutare! Luat fold 4 din orange acum un an. Urmeaza sa schimb folia a doua-oara. Acum o sa va spun cat ma putut enerva prin martie prima data.
Am mers la service Orange si au spus ca se poate face pe garantie fara nici un cost, dar ca trebuie trimis la Bucuresti. In Timisoara nu fac asa ceva. 1 service la Bucuresti si mai era unul in alt oras nu tin minte care. Problema era ca trebuie sa il predai fara parole si o sa il reseteze. Stupid din punctul meu deoarece schimba o folie nu umbla la soft. ***** ce m-am "certat" cu ei au spus ca asta este procedura Samsung il conecteaza ei la serverele lor si asa trebui. Varianta 2 il las parolat si il face Orange, dar costa 120-140 de lei. Eu am ales varianta 2.
Deci la mine s-a dezlipit folia ***** 5 luni. Platit una si acum incepe iar sa faca la mijloc exact cum spun utilizatorii de mai sus(jos - nu stiu unde o sa apara comentul meu). Asta a tinut 7 luni. Exista service Samsung in Timisoara dar nici aia nu pun aceasta folie. Daca nu esti din Bucuresti stai 10 zile fara Fold :smiling-face:
0 Aprecieri
SilviuVictor
First Poster
Opțiuni
Salut, la.mine folia a făcut pe mijlocul ecranului , de sus pana jos o bula. Când îl deschizi pare sa se rupe . Trebuie să l duc la service, revin cu remedierea facuta
AlinNeculita
Explorer
Opțiuni
Surprinzator , folia inlocuita se prezinta mult mai bine dupa aproape 6 luni.
0 Aprecieri
Mircae
First Poster
Opțiuni
Flip 4...niste telefoane f.slabe calitativ. La cca. 4 luni, display negru , service si inlocuit tot, in afara de carcasa metalica. Acum daca il pliez, nu se mai deschide ecranul. Ramane negru ca volanul. Luni trb sa merg iar la service cu el deci, f.slabe calitativ. Mentionez ca nu l.am pliat in exces, chiar dimpotriva, mare parte din timp il tin depliat.
0 Aprecieri
DragosDumitru
First Poster
Opțiuni
Si eu am aceeasi problema dupa 10 luni la fold 4 si nu stiu cat ar costa sa il repar.....daca e prea mult, mai bine iau altul.
0 Aprecieri
Vatlav
First Poster
Opțiuni
Am pățit aceeași problema cu telefonul meu, Fold 4. După aproximativ 9 luni folia interioara este compromisă. În Galați nimeni nu se încumetă să schimbe folia interioară. Au fost sinceri și mi-au spus că nu garantează că problema nu se va repeta.
0 Aprecieri
AlinNeculita
Explorer
Opțiuni
La mine inceput deja sa se despinda a doua. Ceea ce o voi schimba pe costuri proprii.
0 Aprecieri