Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Bluetooth Fold 5 după update la One UI 8.0 Android 16

(Subiect creat la: 19-10-2025 07:47 PM)
188 Vizualizări
Serban87
Journeyman
Opțiuni
Salutare, 
Am făcut update de soft la One UI 8.0 In urmă cu 2 zile și de atunci nu mai reușesc să conectez telefonul la mașină prin kit wireless pentru Android auto. Până acum a mers fara probleme de mai bine de un an.
Din cate vad Bluetooth se tot conectează și în câteva secunde se deconectează..
Conectarea normala la mașină merge fara probleme.

Mai are cineva probleme de genul acesta?
14 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salutare. Se pare ca mai sunt utilizatori cu aceeași problema. Posibil o incompatibilitate între Android 16 și softul mașinii.
Ai încercat o resetare la setările Wi-Fi și Bluetooth?
Probabil o altă variantă ar fi să iei legătura cu cei de la reprezentanță pentru a vedea dacă este nevoie de vreun update și pentru mașină

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/problema-bluetooth-a2dp-după-update-la-one-ui-8...
Serban87
Journeyman
Opțiuni
Salutare, Nu la mașină e problema ci la kit-ul wireless pentru Android auto de care am nevoie că sa nu mai conectez telefonul prin cablu la mașină. La kitul acela nu se mai conectează de la update. La mașină se conectează și merge perfect ca și până acum.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Kit-ul de la cine e? Are specificatii de sistem operare eg versiune Android?
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Cauta...citeste...posteaza:)
Daca un raspuns a rezolvat postarea ta, marcheaza-l ca solutie.
Serban87
Journeyman
Opțiuni
Nu mai știu, îl am de peste un an. Nu mai am specificațiile de la el. Acum e în mașină e ceva chinezărie mai mult ca sigur
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Acolo e problema. Trebuie sa fie compatibil cu Android 16.
ElenaP
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acum am văzut comentariul tău. Îmi mențin părerea că e o incompatibilitate cu Android 16 de la kitul respectiv. Ai încercat să îl ștergi de la conexiuni și să îl adaugi iar?
Serban87
Journeyman
Opțiuni
Da, asta a fost primul lucru pe care l-am făcut. Nu se mai menține conexiunea Bluetooth orice ii fac. Și acuma arunc o scula De 300 lei perfect funcțională până la update pentru că .
.nu mai e compatibilă? Poi așa unde ajungem?
Luna viitoare poate trebuie sa schimb mașina 😅
0 Aprecieri
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ce producator auto? Ai incercat sa reimperechezi?
Serban87
Journeyman
Opțiuni
VW Passat din 2017. Am Incercat de toate mai puțin să resetez la setările din fabrică. Am reiniat toate conexiunile la mașină și la kit și tot așa face. Îl vede, wi-fi se conectează cum ar trebui iar Bluetooth se conectează și cade în câteva secunde.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Vezi cu VW daca ai infotainent-ul lor, o actualizare soft poate.
Serban87
Journeyman
Opțiuni
O sa incerc, dar problema asta e sigur generată de ultimul update. Acum mă pun pe drumuri și un update de soft la vs de obicei costa cam 100 euro.
MariusG14
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Daca ai kit-ul aftermarket nu depinde de VW. Sigur problema e la kit, nu suporta Android 16. Vezi daca are vreun update.
Serban87
Journeyman
Opțiuni
Vin cu un update. Am mers la firma se unde am achiziționat kitul wi-fi și am incercat un alt dispozitiv mai nou. Același rezultat: nu se conectează. Băiatul de la service s-a conectat în 5 secunde la kitul meu. Concluzia: update-ul e de vină
0 Aprecieri
Members_qYT9dYB
First Poster
Opțiuni

Nici eu nu ma mai pot conecte la Android Auto . Nici la Ranault Megane etech si nici la Vw Passat 2018. Deci , nu mașinile sunt de vină.  La mine pe Bluetooth merge sa ma conectez dar wifi nu se activează. 

0 Aprecieri