Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Deconectare rețea Fold 5

(Argomento creato il giorno: 03-01-2024 09:39 AM)
530 Visualizzazioni
Paullb2
Journeyman
Opzioni
La mulți ani!

Salutare,

Incep anul cu o problema, Fold 5-ul se deconectează mereu de la retea(frecventa aprox. o data pe ora). Am încercat urmatoarele:
  • Resetare; resetare setări rețea
  • Schimbare sim; trecere la esim
  • Selectare manuala operator
  • Ștergere cache sim
Ați întâlnit problema asta? Aveți o rezolvare?

Menționez ca operatorul este Orange; am întrat în legătură cu oamenii de la Samsung prin livechat, iar ei zic ca trebuie sa merg într un centru Samsung, din păcate nu am în oraș, și nici timp pentru a îl trimite la ei; am trimis și raportul de erori către Samsung.

Un an bun sa aveți!

image

image

image

19 Risposte
EmilianN
Community Manager
Opzioni

Ți se întâmplă oriunde te-ai afla sau doar într-un anumit loc?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Paullb2
Journeyman
Opzioni
Salut! Oriunde, oriunde are semnal, acolo rămâne fără și apoi tot acolo se și reconecteaza la rețea. Am zis și eu ca poate e din cauza locului, dar am pățit sa facă la fel peste tot
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opzioni

Atunci doar service-ul este solutia, asa cum te-au sfatuit si cei de la suport. Altceva in afara de ce ai facut deja nu prea mai ai ce face.

Paullb2
Journeyman
Opzioni
Am sperat ca poate se rezolva cu un update/downgrade sau ceva asemănător
0 Likes
Cosmin79
MegaStar
Opzioni
Poți încerca dacă ai cu un alt sim,de la alt operator sa vezi cum e?
Paullb2
Journeyman
Opzioni
O sa cumpăr astăzi o cartela de la un alt operator sa vad cum se comporta
0 Likes
Cosmin79
MegaStar
Opzioni
Încearcă și asa..oricum s-ar putea sa fie de service, probleme cu recepționarea semnalului,schimbarea antenei,ai încercat si sa schimbi din 5G/4G/3G în 4G/3G/2G
0 Likes
Paullb2
Journeyman
Opzioni
Da, pe 4G/3G/2G îl tin
0 Likes
GeorgePreda
Legend
Opzioni
Încearcă înainte de service să iei legătura cu cei de la Orange, să uite pe al tau SIM sa nu fie vreo problemă din calculator.
Paullb2
Journeyman
Opzioni
Am vorbit cu ei, mi au resetat esim ul, sa vad cum se comportă. În caz ca persista ma gândeam sa iau iar sim fizic și sa îl pun și în slotul 1 și în slotul 2, sa vad și asa
0 Likes
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opzioni
Salut. Pe lângă cele menționate, poți vorbi cu operatorul să dea un reset profilului tău. La Vodafone se face asta prin call center cu departamentul tehnic. Așa am rezolvat o problema cu un SIM care rămânea fără conexiune la internet.
Paullb2
Journeyman
Opzioni
Salut! Doar ce am vorbit cu ei și mi au resetat esim ul, aștept sa vad cum se comporta
0 Likes
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opzioni
Nu știu dacă e vorba e esim, ci de profilul în sine pe care îl ai în sistemul lor ca și client. Care, după logica mea, ar trebui sa fie independent de esim, doar legat de acesta. Acum vezi ce rezultat ai cu acest reset de esim. Baftă!
GeorgePreda
Legend
Opzioni
Pe lângă resetarea eSIM așa cum precizează și @ElenaP a reseta și profilul in sine atașat contului tău ar fii o idee în cazul în care nu se rezolvă astfel. Sperăm să funcționeze fără a mai fi nevoie de altă intervenție la ei.
0 Likes
Alex1704
SuperStar
Opzioni
Salut, din păcate singura soluție în afara de a trimite telefonul în service Samsung, este sa cumperi o cartela de la alt operator și sa o bagi în telefon. Dacă aceasta merge și nu se mai deconectează, problema este rezolvata.
Eventual dacă tot nu merge, Încearcă și o revenire la setările din fabrica!
Spune-ne dacă ai rezolvat pana la urma problema !
0 Likes
Paullb2
Journeyman
Opzioni
Salut! Am încercat și revenirea la setările din fabrica, tot nu merge. Încerc diseară și cu o cartela de la alt operator și revin cu detalii
Alex1704
SuperStar
Opzioni
Ok, așteptam!
0 Likes
sorin4m
First Poster
Opzioni
L-am trimis de 2 ori în service și au schimbat placa de bază din ce am aflat, în garanție
0 Likes
castle_owner
Explorer
Opzioni
HELLO
0 Likes