Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace One UI: 6.1 Fold 5

(Téma vytvořeno: 28-03-2024 06:25 AM)
549 Zobrazení
mil89
Pioneer
Možnosti
Tak už to jede 😀
0 Like
13 Odpovědi
mil89
Pioneer
Možnosti
.SmartSelect_20240328_062216_Software update_1000019912_1711603336.jpg
CHACKER
Explorer
Možnosti

Narazil jsem na první problém u UI 6.1. Používám gesta namísto tlačítek na spodním panelu a i když mám nainstalovaný GoodLuck a NavStar tak nemám možnost pod Nastavením > Displej > Navigační Panel > "Gesta potažením" > Další možností >  si skrýt spodní čáru navigace (i pokud zakážu "Gesture Handle" v NavStar).. Máte někdo stejný problém ?

Screenshot_20240328_080906_NavStar.jpgScreenshot_20240328_080927_Settings.jpg1000055187.jpg

0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
No, je to vše spíše k zlosti. Mě doslova drtí, že ze Samsung internet sebrali doplněk překladač. V AI ,kde by se dalo překládat, tak tam není čeština. Většina fotek, kde se dá "čarovat " je naprosto nepoužitelná. Maximálně zvětšit objekt, ale nesmí se přemístit, protože původní místo je nepoužitelné. AI v samsung notes je o ničem,když nejde pořád legálně a hlavně funkčně dostat do Windows. Záznamník o ničem. Klávesnice je fajn, ale to umí dávno a lépe Microsoft. Circle mi hází chyby o připojení k síti. Takže spíše děs. Jo videa zpomalení jsou taky fajn,ale proč se nedá aspoň uložit pár vteřin, taky nechápu.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, řeší se i v jiných vláknech - NavStar není aktualizovaný ve Storu. Takže tam některé možnosti chybí. Buď tedy počkat, nebo stáhnout APK...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Překladač nezmizel, ale už nevyskakuje okno, ale je nutné tapnout na hamburger menu a tam kliknout na přeložit.
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
To tam nemám. Paměť jsem smazal, ale není. Není ani na beta. Není ani v doplňky 1711618957295_1711618957287_0.jpg
0 Like
CHACKER
Explorer
Možnosti

Gesta jsem vyřešil ruční aktualizací "Samsung NavStar 6.1.05.40"

0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Aha, tak to je pěkně blbý 😡
0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
To tedy ano. Krok zpět. Vlastně ani to ne. Naprosto k ničemu, takže mažu. Dá se tam dostat přes nastavení to přeložit, ale to se tam dá jen "funkce AI" kde není ta čeština. Že já aktualizoval 😬
0 Like