Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy S25 ultra

(Téma vytvořeno: 22-01-2025 08:04 PM)
537 Zobrazení
Šaman
Voyager
Možnosti
Čaute pozeral už niekto,ako funguje trade in pri kúpe S25 Ultra?Už sa suma automaticky neodpočíta od výslednej ceny a treba počkať koľko Vám pošle firma čo má na starosti výkup?
20 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ako uvádzajú podmienky Trade-In, tak áno, je to tak ako píšete - peniaze budú odoslané až po kontrole:

23PeterK_0-1737573298040.png

JHill-Ionas
Pathfinder
Možnosti
No zkoušel jsem pro srandu zadat svou S24U od 08/24 a je to k smíchu 😂
Zárovéň bratříčkování AI mezi SAM a Google je pro mě drobné zklamání (jako když si na představení vzal Jobs Gatese 😊 🔥

Nevím, je potřeba vyčkat, AI funkce jsou líbivé, ale rád počkám na první praktické zkušenosti. Už jsem tu psal, že oblé hrany nemám rád... S25U se snaží okouzlit i ultra šírem na pixely.

Něco mi tam chybí, bude to stopro tím, že to pro mě z S24U musí být teda boom, abych se naladil na přechod. Už jen aktualizace mě děsí 😂
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Škoda letos chybějícího bonusu k výkupu...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Šaman
Voyager
Možnosti
Takže za mňa je to krok späť.Takto bola určená suma istá, teraz po novom budeme čakať,ako sa rozhodne vykupca.Takže pre väčšinu ľudí nepoužiteľné.
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
To je škoda z tohto dôvodu do S25 Ultra dosť ľudí nepôjde . Hlavne ľudia ktorí majú S24,S23 Ultra.
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Naštěstí letos i na nové modely fungují kódy z rulety, tak alespoň něco...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Šaman
Voyager
Možnosti
Samozrejme prechod z S24 Ultra aj z tohto dôvodu nebude mať zatiaľ zmysel.
Šaman
Voyager
Možnosti
Neviem o tom ,že by bola nejaká ruleta na SK
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Na SK teda tieto kupóny nefungujú 🤔

0 Like