Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

3v1 MagSafe nabíječka

(Téma vytvořeno: 05-03-2025 01:23 PM)
170 Zobrazení
SirJacobus
Explorer
Možnosti
Zdravím, 

čekal jsem na uvedení plánované Samsung 3v1 nabíječky (která byla představena během S25 unpacked) ale aktuálně to vypadá, že jí buď zařízli, nebo bude uvedena později... 

Používáte někdo podobné nabíječky (zatím stále primárně pro Jablka...) které nabízí solidní výkon i pro Samsungy? 

Prohlížel jsem mnoho, ale nikde jsem s jistotou nezjistil, zda např. držák na hodinky dobře funguje i s Galaxy Watch (v mém případě 6 classic), nebo budou padat, případně nenabíjet... Mobil samotný bude asi v pořádku ale nechci pořizovat 3v1 a zjistit, že hodinky a např. i sluchátka budou mít problém.

PS: ptám se výhradně na MagSafe stojánky, klasické se dohledat dají...

Díky
Jakub

0 Like
5 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Momentálne nemáme žiadne oficiálne informácie o danom produkte nabíjačky 3v1. A z toho, čo som sa dočítal na internete (neoficiálne info), rovnako ako aj Vy, tak to vypadá tak, že sa s ňou v najbližšej budúcnosti ani nepočíta (situácia sa môže kedykoľvek zmeniť 😉)

Čo sa týka takýchto nabíjačiek, tak to asi bude trochu problém, pretože napr. pri hodinkách Samsung využíva vlastné, proprietárne, riešenie nabíjania, a tým zrovna veľa výrobcov / nabíjačiek nedisponuje. Osobne nepoznám (nie som si vedomý) na 100% funkčnú, magnetickú nabíjačku 3v1 s podporou nabíjacieho štandardu Samsung. Možno ma ale niekto doplní 👍

Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ja pouzivam nabijacku od samsungu wireless charger trio,ale nieje magneticka,iba na hodinky
0 Like
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Samsung ji zrušil , kup od jiné firmy , mám 15w bezdrat. nabíječku od Samsungu ale Galaxy watch nenabijí.
S25 ultra 512GB
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Měl jsem podobnou nabíječku od Aligáoru, fungovalo to dle specifikací, ale celé to bylo takové stěsnané a nakonec jsem ji do 14 dnů vrátil.

https://www.mironet.cz/aligator-smart-station-s-15w-3v1-bezdratova-nabijeci-stanice-cerna+dp507027/

P.S. Pardon, asi to nebylo MagSafe... už je to dlouho, co jsem ji zkoušel...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, žádnou podobnou "hrůzu" nepoužívám, mám klasiku stojánek na bezdrátové nabíjení, kam prostě telefon opřu, v autě ho dám na bezdrátovou nabíječku také, mám samosebou i klasické drátové nabíječky od Samsungu, ty beru ale hlavně na cesty, kam nechci tahat ty stojánky.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like