Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Predobjednávka status "odoslané"

(Téma vytvořeno: 26-01-2025 04:11 PM)
141 Zobrazení
Ivanko
Navigator
Možnosti
Ahojte , ma niekto už - predobjednavka s25 ultra 1TB - status "odoslane" ?
Ja som si to už včera všimol ,že tento status už mám. Žeby už Samsung prvú várku mobilov odosielal skôr než budú v predaji?
Samozrejme ma to teší, ak je už na ceste ku mne.
Objednával som hneď po prezentácii v stredu 22.1. cez eshop Samsung. 
Ivanko
Navigator
Možnosti
SM cislo tam už je uvedene
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Tak v tom případě už je zařízení zabalené a je k němu vystaven dodací list. Takže už záleží jen na skladu, kdy předá dopravci...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
wancohoff
Explorer
Možnosti
Ja som 23.1. Objednal s25U 512 , buds 3, a smartag 2. Tiez mi pise pri vsetkych polozkach odoslane, a pri buds 3 a smartagu 2 mi pise : dodanie do 30.1. Teraz neviem ci sa mam tesit ze to do 30.1. Pride aj s mobilom ale ako..
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Dobrý deň,pán čo Vám to písal,písal SN a nie SM.SM tam má každý telefón.SM je len číslo,ktoré určuje sériu a farbu telefónu.
Speachy
Explorer
Možnosti

Ako viete ? Objednal som medzi prvými 

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Ze zkušeností z minulých let. Ale nevíme, jaké barvy a paměťové varianty jsou objednány v tom největším počtu - u 1TB v exkluzivní barvě počítám s delší dobou dodání...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Speachy
Explorer
Možnosti

Ja som zobral silver blue 512gb

0 Like
zdeno2k
Journeyman
Možnosti

Ja som objednával S25U verziu 512 GB 23.1. Stále mi tam ukazuje ten istý status ako bol hneď po vytvorení objednávky a to "objednávka sa spracováva". Tak predpokladám, že to príde asi až toho 7.2. a možno aj neskôr. 

0 Like
Speachy
Explorer
Možnosti

Mne ukazuje odoslané .. a na fóliu kryt a hodinky že doručenie 30.1

0 Like
zdeno2k
Journeyman
Možnosti

Sa máš 😞 

0 Like