Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Predobjednávka status "odoslané"

(Téma vytvořeno: 26-01-2025 04:09 PM)
241 Zobrazení
Ivanko
Navigator
Možnosti
Ahojte , ma niekto už - predobjednavka s25 ultra 1TB - status "odoslane" ?
Ja som si to už včera všimol ,že tento status už mám. Žeby už Samsung prvú várku mobilov odosielal skôr než budú v predaji?
Samozrejme ma to teší, ak je už na ceste ku mne.
Objednával som hneď po prezentácii v stredu 22.1. cez eshop Samsung. 
41 Odpovědi
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ahoj , je to možné.

Ja som minulý rok objednával ešte počas unpacked tuším 17.01.24 S24 Ultru a dorazila mi 24.01.24, a ofiko predaj sa začal konať tuším 31.01.24.

Asi to berú podľa toho ako objednávaš zaradom podľa poradia.
Ivanko
Navigator
Možnosti
Ďakujem za info.
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Niet zač
0 Like
Sigi_ZM
Navigator
Možnosti
Já objednal S24+ také hned 22.1. a dnes zatím mám "Příprava objednávky". Tak se se nechám překvapit.🤗
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Jezis az to dojde tak to dojde. Neres kraviny.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, ano je to tak. První naskladněné kusy se odesílají po/út tak, abyste měl telefon do středy...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ Vám tam nebude ukazovať Na ceste, teda že reálne bude objednávka odoslaná, tak by som ešte hype train zadržal. Osobne to považujem za chybný preklad pretože v iných jazykoch je tento krok zvyčajne nazvaný ako Ready to ship t.j. pripravené na odoslanie a nie ako u nás, že Odoslané. Už som mal takto označený tovar aj niekoľko x dní.
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Já objednáno 23.1. a jsem ve statusu "objednávka se zpracovává" 🙂.

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Teď mně napadl ještě jeden tip - v okamžiku, kdy máte u objednávky uvedeno IMEI/SN, pak je již zařízrní v krabičce a připraveno k odeslání...

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring