Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vytacanie emergency cisel z vrecka

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
115 Zobrazení
Members_YwlOiLw
Apprentice
Možnosti

Ahojte, 

Prv chcem zdoraznit, ze som IT clovek, v osobnom, ale aj profesnom zivote a vyznam sa.

Predobjednal som si S24Ultra a hned od zaciatku som mal problemy s aktivaciou odtlacku pri noseni mobilu vo vrecku. Dokonca som niekolko krat vytocil emergency cisla z vrecka a to hasicov SR a policiu SR. Skusal som vsetky mozne nastavenia a kombinacie, lustroval som fora vsade po svete a nie som jediny, deje sa to bezne, aj ked nie uplne casto. Zil som s tym pol roka, zrazu prisiel nejaky OS update a uplne to prestalo. Zhruba 3/4 roka bol klud, vsetko fungovalo bez problemov a pred cca tyzdnom/dvomi prisiel nejaky velky update, ktory mal 1GB a znova to zacalo, aktivuje sa mi otlacok vo vrecku, a ked sa zle niekolko krat zadal, tak sa deaktivuje a da sa fungovat. Ale prisiel dalsi update Android 15, One UI 7.0, Basedband version S928BXXU4BYE7, security patch 1 may 2025, ktory mal tiez 1GB, a to len niekolko dni po tom predoslom a uz vytacam znova emergency cisla z vrecka pri chodzi. 

Podotykam, ze 3/4 roka som fungoval bez problemov, ale hned po tychto velkych OS updatoch sa zacali problemy okamzite vyskytovat. Uz som to nahlasil v Samsung Members cez Feedback ako chybu, budu to riesit vyvojari.

Odporucili mi nosit flip puzdro, co za mna nie je riesenie, v ziadnom pripade. Telefon sa ma predsa prisposobovat nam a nie my jemu.

Nemusite mi radit co mam skusit a co nie, chcem sa len podelit o skusenost a zistit kolko ludom sa to tiez deje.

Dakujem

EDIT:

Asi sa mi podarilo odstranit problem a mozno mi ani neuverite. Odinstaloval som 2 aplikacie a to IIHF a RAR. Presne toto iste riesenie fungovalo aj minuly rok. Vo vacku sa mi otlacok prsta aktivuje uz len zriedka a nevytocil som ziadne emergebcy cislo uz niekolko dni.

Zaujimave ve, ze IIHF aplikaciu som mal nainstalovanu od aprila lebo majstrovstva v hokeji do 18rokov a RAR som mal cca pol roka. Vsetko fungovalo, ale ked prisli velke majove OS updates, tak to zrazu hned zacalo - jeden z procesov aktualizacie mobilu je "optimalizacia aplikacii".

Cize vysledok je ten, ze bud su chybove tie aplikacie a maju problem sa spravne optimalizovat na konkretne aktualizacie od Samaungu alebo ich OS update nespravne optimalizoval.

Idem informovat vyvojarov cez Samsung Members.

Dakujem vsetkym za Vas cas.

0 Like
15 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nevytaci vam to spis tahle funkce?1749140703527.jpg
0 Like
Jenda8
Pioneer
Možnosti
Tento problém jsem měl na starém mobilu, na a53, vyřešil jsem to tak, že jsem vypnul funkci "poklepáním zapnout obrazovku". Teď ale mám taky S24 ultra a tady ten problém nemám. Ještě mě napadá, jestli nemáte zapnutou funkci, "dotyková citlivost".
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím, není to rozhodně věc co se děje u tohoto modelu běžně. Řádově se ho prodalo nižší desítky miliónů kusů za rok a půl co je na trhu, kolik najdeme případů kdy telefon zdánlivě samovolně vytáčí emergency čísla? Desítky? Tipuji to na nastavení, viz. příspěvek od @FRENKY22 .

Jako zkušený IT uživatel, co nepotřebuje radit berte níže uvedený screenshot jen jako ilustraci, případně pokud by někdo měl stejný problém a nebyl to IT odborník tělem i duší. Já za rok co sem měl S24 Ultra, tak telefon samovolně emergency číslo nevytočil, vlastně se to nepovedlo ani předchozím modelům. O S25 Ultra nemluvě, obě S25 Ultry bez flipového pouzdra, fólie na displeji je samozřejmost.

Nastavení -> DisplejNastavení -> Displej

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Members_YwlOiLw
Apprentice
Možnosti

Nie, to nie je tym. Po stlaceni bocneho tlacidla 5x za sebou sa na obrazovke zobrazi tato notifikacia a ta sa mi este nezobrazila, ale dakujem.

1000023584.jpg

0 Like
Members_YwlOiLw
Apprentice
Možnosti

Skusal som vypnut vsetky funkcie, ktore aktivuju display, to ale ja nepokladam za riesenie. Problem je software, kedze 3/4 roka vsetko fungovalo bez problemov, ale zrazu hned po OS update sa to pokazilo.

Dotykovu citlivost nemam zapnutu, ale dakujem za info.

Members_YwlOiLw
Apprentice
Možnosti

Zdravim,

Ochranu proti nahodnym dotykom mam samozrejme aktivovanu.

Ako som napisal. 3/4 roka bolo vsetko v poriadku a zrazu po OS aktualizacii sa to objavilo znova a ja som nemenil nic.

Osobne pouzivam aj ESET Security a aj ten mi zamyka cely mobil kvoli neuspesnym pokusom o odblokovanie. 

Jedine co mi pomaha je mat mobil otoceny display-om od nohy.

Dakujem za vas cas, budem to sledovat, troubleshootit a dam vediet.

0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Nos mobil vo vrecku displejom von, alebo si kup flipove puzdro
Jenda8
Pioneer
Možnosti
Kdo nosí mobil displayem ven, tak musí být úchyl... 😂 Jen srandujem, já si to neumím ani představit, musím mít display vždycky na stehno 😂
Members_YwlOiLw
Apprentice
Možnosti

Dik za tieto rady 😅. Treba skor vyriesit software problem ako pouzit nefunkcnu naplast.

0 Like