Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Wallet/Pass - ztráta hesel

(Téma vytvořeno: 05-06-2025 02:02 PM)
145 Zobrazení
warling
Explorer
Možnosti
Zdravím, 
prosím pomoc! 
Chtěl jsem vyzkouset Samsung Wallet, ale nevyhovoval mi a aplikaci jsem odebral.
Ale zmizeli mi veškerá hesla tj. nevidim je v Pass a ani po opetovnem nainstalování ve Wallet. 
Našel jsem ve webovém portále v Samsung Cloud synchronizovana data pro Pass (cca 1,85MB), ale tentokrát si nevím rady, jak data obnovit!
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
warling
Explorer
Možnosti
Uff...tohle mi nedělejte...musel jsem zapnout v nastavení Wallet synchronizaci a data se natáhla.
Dikybohu se nesmazala i z toho cloudu...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
FRENKY22
Black Belt 
Možnosti

Toto se mi stalo taky, kdyz poprve migroval Pass do Walletu. Ctel jsem to vratit zpatky na Pass, tak jsem Walletku odinstaloval a hotovo..všechno pryč.

Mel jsem je naštěsti vyexportované do offline backupu, takze jsem obnovil. Pokud nemáte offline backup, těžko radit...

Řešení
warling
Explorer
Možnosti
Uff...tohle mi nedělejte...musel jsem zapnout v nastavení Wallet synchronizaci a data se natáhla.
Dikybohu se nesmazala i z toho cloudu...
warling
Explorer
Možnosti
Migroval jsem z mobilu na mobil už léta, ale teď jsem si po dlouhé době uvědomil, že je třeba se spoléhat sam na sebe :winking-face:
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
áno, malo by stačiť v aplikácii zapnúť/ povoliť synchronizáciu s cloudom. Super, že sa Vám to takto podarilo vyriešiť.