Pekný deň,
uvádzate, že nikto okrem Vás a manžela nemá problém so signálom. Porovnávali ste to, ale u Vás doma? Aby sme teda vylúčili, že ide o tienenie samotnou stavbou, čo býva u starších domov bežné. Navyše ak je to ešte v lokalite so slabším pokrytím, tak je problém o to citelnejší.
Skúste to prípadne porovnať ešte s nejakým novším zariadením, nakoľko niekedy to ľudia porovnávajú so starým zariadením kedy ešte nepoužívali mobilný internet a to nie je celkom dobré. Pokiaľ to nie je tento prípad, nejaký rozdiel v porovnaní so starým telefónom môze tiež nastať aj z toho dôvodu, že tieto staršie zariadenia od Huawei, Xiaomi a podobne (teda najmä čínske) mali naozaj často lepší signál, nakoľko tieto zaradenia mali v porovnaní s inými dovolené vyššie hodnoty výkonu pre príjem signálu a aj o dosť väčšie vyžarovanie, čo sú hodnoty limitované normami, ale čínske značky toto mali v svojich zariadeniach dosť na hrane.
Pokiaľ by ste vylúčili, že je problém v pokrytí od Vášho operátora v danej lokalite v spojení s vyššie uvedenou problematikou, tak by som odporúčal vykonať cez nastavenia - všeobecné spravovanie- resetovanie- resetovať nastavenia mobilnej siete. Pokiaľ nepomohla zmena SIM a nepomôže ani tento reset, tak by som ako poslednú možnosť skúsil reset do továrenských nastavení. Pokiaľ sa situácia ani po tomto kroku nezlepší, zariadenie by som reklamoval.