Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tragický signál

(Téma vytvořeno: 02-06-2024 01:54 AM)
1134 Zobrazení
Iris_Bohemica
Explorer
Možnosti
Ahoj, mám nový s24. Oproti stařičkému huawei, který neměl nikdy problém, jsem najednou za truhlíka co nikde nemá signál. Bydlíme mimo město, vlastně v docela odlehlém místě, ale nikdo kromě mě a manžela (S23 plus) se signálem nemá potíže. Máme 1, nanejvýš 2 čárky a více uvnitř v domě žádný signál. Například teď jsem v centru prahy a mám 2 čárky. Máte tento problém taky, případně jak jste ho vyřešili? Mám telefon reklamovat? Operátora jsem neměnila, T-mobile.
0 Like
30 Odpovědi
Thomass92Cz
Explorer
Možnosti
Třeba jestli není Sim Karta poškozená
0 Like
Freediverdiver
First Poster
Možnosti
Zkusit vyměnit simkatu. Nebo dát esim
0 Like
Iris_Bohemica
Explorer
Možnosti
Dneska jsem dala e-sim, ale problém je stejný...
0 Like
khanulka
Pioneer
Možnosti
Mám s24 a T-Mobile a se signálem problém nemám.
0 Like
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, zkuste v nastavení připojení zakázat 5G sítě, zda to pomůže. Někdy se telefony za každou cenu snaží připojit na slabý 5G signál, i když je v daném místě k dispozici mnohem silnější LTE.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Huawei si dokázal vždy poradit se signálem lépe, než ostatní. Také jsem ho používal a už jsem to tu i psal.
Teď jsem se k Samsungu vrátil, protože je u všech operátorů funkční VoWiFi. Díky této technologii volám i ze sklepa. Dříve jsem musel až na půdu.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,ak mate domacu wifi sieť,odkliknite volanie cez wifi a máte bez problemov(vowifi)čo sa tyka hovorov a sms v miestach so slabym signálom.🖐
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Co vím tak telefon stahuje občas nějaké aktualizace od operátora, zkuste to řešit s ním. Vím že jsem měl předtím také nějaké potíže se signálem a pak najednou bylo vše v pořádku. Případně tovární nastavení po instalaci poslední aktualizace systému.
0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
To už neplatí. Teď to skáče vždy na silnější signál.
0 Like