Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problémy Galaxy

(Téma vytvořeno: 15-06-2024 12:17 AM)
767 Zobrazení
PG2386
Student
Možnosti
Ahojte. Za poslední měsíc až měsíc a půl se mi stáva na mém S24, že se mi nedá dovolat, nebo když to zvednu, tak hovor seká, přitom mám signál v pohodě. Po zakoupení mi to nedělalo, mohla to udělat nějaká aktualizace firmware? 
Stalo se to někomu?
Děkuji

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

skúste vybrať pôvodnú SIM, potom cez nastavenia - Všeobecné spravovanie - resetovanie resetovať nastavenia mobilnej siete a potom vykonať Wipe cache partition. Následne vložte novú SIMku do telefónu. Pokiaľ bude problém pretrvávať skúste ešte factory reset a ak nepomôže ani ten, tak odporúčam zariadenie reklamovať.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,ak máte signál v pohode a máte problém s hovorom ,skuste vymeniť novú simkartu od Vášho poskytovateĺa siete.😉
OXO37
Hotshot
Možnosti
Nebo zkuste přepnout mobilní síť jen na 2G, pokud se tak děje jen ve stejné lokalitě.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Toto se mi delo taky (nedalo se mi dovolat i kdyz na signalu jsem byl).
Musel jsem restartovat gsm modul prepnutim do letadla a zpet a pak to zas par dnu chodilo.
Nakonec jsem to vyresil rutinou, ktera mi o pulnoci prepne telefon do letadla a zpet. Od te doby se problem neobjevil.
0 Like
PG2386
Student
Možnosti
Už mám objednanou novou sim, snád to pomůže, když ne pošlu mobil na reklamaci, určitě nebudu přepínat režim letadlo nebo na 2G síť, když to má funhovat tak jak je to nastavené. Měl jsem S10 asi 5 let a snád jednou se mi stalo, že síť vypadla, jinak jel krásně, teď toho lituju, že jsem se ho zbavil.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Přepnout čistě na 2G už minimálně rok na většině Samsung zařízení nelze.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Asi jak komu.1718442071393.jpg
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Máte S24? Ale možná záleží i na operátorovi, mám na všech zařízeních T-Mobile a cca před rokem to vypli na všech.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
S23 a virtuál u O2.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
A52s a A54 naštěstí také mají. Z chalupy bychom se jinak nedovolali. Na LTE je jedna čárka občas, na 2G jsou 3-4 čárky, a voláme.
0 Like